Mikor?

Mit?

Hol?

XVI. Délnyugat-cserháti Trófeaszemle – Szendehely-Katalinpuszta

Vadászat

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2021. október 16-án szombaton, a XVI. Délnyugat-Cserháti Trófeaszemlére, melyet a Katalinpusztai Kirándulóközpontban tartunk.

Az évről-évre nagyszámú trófeát felvonultató szemle túl azon, hogy szemet gyönyörködtető, szívet dobogtató látvány, tisztelgés is egyben az erdő királya előtt.

Ha teheted légy részese családoddal, barátaiddal az idei bőgési szezont búcsúztató rendezvényünknek. A hivatalos részt követően a szemle 12 órától a nagyközönség számára is látogatható, illetve helyben készített vadételek is kaphatóak.

A gyerekeket játékos programok várják.

Megközelítés:
A 2-es főútról Szendehely-Katalinpuszta északi végén a táblával jelzett (Trófeaszemle) kereszteződésnél letérve száz méteres aszfaltozott út vezet a kirándulóközpont parkolójáig. A parkolótól a szemle helyszíne 300 méteres sétával közelíthető meg. 

Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „Délnyugat-cserháti Délnyugat TRÃFEASZEMLE 2021. Október 16. Szombat Katalinpusztai Kirándulóközpont Atrófeákbemutatásántúl A trófeák bemutatásán az érdeklődő gyermekeket íjászattal ésvadászati, természetismereti játékokkal várjuk. A helyszínen helyszínenvadételekkaphatók. www.ipolyerdo.hu”

forrás:https://www.facebook.com/events/140092804974545?ref=newsfeed

További programok

2024. 06. 27.
MANYI X WALDORFESZT
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 05. 01.
Majális a Csattogó-völgyben
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2024. 06. 07.
Ezerarcú Sződliget – a teljes film nyilvános premierje kísérőprogramokkal
Film
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum