Mikor?

Mit?

Hol?

TeSzedd! Verőce – Őszi szemétszedési akció és forrásvíz kóstoló

Családos/gyermekes

Találkozó: a tejeskocsi hűlt helyénél -Verőce Kismaros felőli végén, a Baptista imaház előtti parkolóban


Verőce több pontján önkéntes alapú szemétszedést szervez a Dunakanyarkult Egyesület, együttműködésben a Dunakanyari településekkel, csatlakozva az országos TeSzedd! akcióhoz.


Elsősorban a Morgó patak torkolatának környékére és a közeli Duna partok (Füzes néven ismert) takarítására fókuszálunk, de az aktivisták lelkesedésének függvényében segítjük más területek megtisztítását is.

Így az akcióhoz kétféle módon lehet csatlakozni, vagy a Füzes takarításában lehet részt venni, vagy az általatok kijelölt területen, kertek alján, árokparton, erdőszélen, bárhol a környezetetekben.
A szervezés keretében mi vállaljuk, hogy zsákokat és kesztyűket biztosítunk a szemétszedéshez, illetve megszervezzük, hogy az összegyűjtött hulladék eljuthasson az elszállítási pontra.


Amennyiben nem a Füzesben serénykednétek, előzetesen vegyétek fel a kapcsolatot Tóth Zsuzsannával (tel.: 20-275-4830), hogy az összegyűjtött hulladék mindenképp még aznap elszállításra kerüljön.


Az esemény során forrásvizet kínálunk a Börzsöny még iható forrásaiból, és a végén bográcsban főtt meleg étellel szeretnénk megvendégelni a résztvevőket. Ehhez kéretik csajkát, poharat hozni, mert egyszer használatos, műanyag izékkel mi biztos nem készülünk.


Szeretettel várjuk azokat a diákokat is, akik közösségi szolgálatukat így szeretnék teljesíteni.

forrás:https://www.facebook.com/Ver%C5%91ce-hivatalos-oldala

További programok

2024. 06. 27.
MANYI X WALDORFESZT
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 05. 01.
Majális a Csattogó-völgyben
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2024. 06. 07.
Ezerarcú Sződliget – a teljes film nyilvános premierje kísérőprogramokkal
Film
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum