Mikor?

Mit?

Hol?

Szezonnyitó vízitúra (Dömös – Szentendre)

Voltál már velünk vízitúrázni? Ha még nem, nem is tudod, mit hagytál ki.
Ha már igen, és idénre nem tervezted, akkor már tudod. 

Inkább töltsd velünk ezt a nyarat!A szezon első, bemelegítő túráján Dömöstől Szentendréig evezünk, három- és négyszemélyes túrakenukkal, de igény esetén egy- és kétszemélyes kajakokat is tudunk biztosítani.

Egynapos programunkra szeretettel várunk családokat, kisebb-nagyobb baráti társaságokat, párokat, egyedülállókat. Kezdőknek, és kisgyerekes családoknak is ajánljuk!

Részvételi díj:

– felnőtteknek 8.000 Ft / fő
(SZIV SE tagoknak 5.600 Ft / fő),
– 14 éves kor alatt 5.600 Ft / fő,
– 4 éves kor alatt és 70 éves kor felett ingyenes.

Program:

Reggel 9-kor találkozunk Dömösön, a Hajóállomás parkolójában. Jöhetsz busszal is, de ha az autót választod, azt nyugodtan itt hagyhatod, az evezés után visszahozzuk ide a sofőröket. A felszerelés kiosztása után rövid oktatás következik, hogy aki még nem érzi magát annyira profinak a vízen, az is kellő magabiztosságot szerezhessen. Nyugi, ez mindenkinek menni fog!

10 órakor tervezünk indulni, és pihenőkkel, lapátolva-csorogva néhány óra alatt megtesszük az összesen kb 30 fkm-nyi utat (fkm = folyamkilométer). Fürödni még nem lesz elég meleg, de egy kis kavicsdobálás mindig belefér 

Innivalót, szendvicseket hozz magaddal, bár több helyen is lesz majd lehetőség étkezésre, de biztos, ami biztos.

Útközben nem baj, ha a túravezetők közelében maradsz, mert érdekes és/vagy vicces történetekkel szórakoztatják majd a résztvevőket, illetve rámutogatnak a fontos látnivalókra (amelyek miatt érdemes lesz majd újra eljönni hozzánk).

A túra végén a Szigetmonostori Vízisport Egyesület telephelyére érkezünk, Szentendre belvárosával szemben. A kishajóval innen átmehetsz Szentendrére, és onnan haza, vagy visszaviszünk az autódhoz Dömösre.

Jelentkezés:

Minden esetben regisztálj a weboldalon, ha jönni szeretnél:www.vizibolha.hu/szezonnyito/

COVID-információ:
——————-
Minden felszerelést fertőtlenítve adunk át. Minden hajóban legfeljebb 3 fő ülhet. A vízen tartózkodás közben a maszk viselése nem kötelező, a parti pihenőknél azonban igen – ha csak addig meg nem változnak a rendelkezések.

A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt.

forrás:facebook.com/hatso.utak.oldala

További programok

2024. 06. 27.
MANYI X WALDORFESZT
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 05. 01.
Majális a Csattogó-völgyben
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2024. 06. 07.
Ezerarcú Sződliget – a teljes film nyilvános premierje kísérőprogramokkal
Film
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum