Mikor?

Mit?

Hol?

PirosLábos fesztivál – Szigetmonostor

Fesztivál

Kézműves vásár és kulturális látnivalók Szigetmonostoron!

2021. október 2-án, szombaton ismét várjuk a helyieket és az ide érkezőket!

A vásár területét kiszélesítettük, a programokat kertekben helyezzük el, a biztonság növelése érekében. A vásár és a piac szabadon látogatható, a kertekben az előadások kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatóak.

Zenei kínálatunkat az Ötödik Évszak zenekar Sziget-Világ-Zene projektje határozza meg. A fellépők igazi különlegességeket kínálnak a gyerekeknek, felnőtteknek épp úgy, mint a jazz vagy a folk rajongóinak.

Az Ötödik évszakzenekar által kezdeményezett Sziget-Világ-Zene nevű programban az ötletgazda, ifj. Csoóri Sándor, hat neves nép- és világzenei zenekart hívott meg arra, hogy az összesen 25 zenészből négy zenei vezető segítségével egy-egy új, alkalmi formációt hozzanak létre, és a népzenéből kiindulva, közös alkotómunkával új produkciókat mutassanak be.

A zenekarok kiválasztásánál fontos szerepet játszott, hogy más-más zenei hangzást, különböző kvalitást tudjanak hozzáadni a közös munkához, és így a megszülető új művek minél szélesebb közönséget tudjanak megszólítani.

A helyi vendéglátók lábosaiból, nyugdíjasaink fazekaiból az idén is remek finomságokat kóstolhatunk.

Kérjük a földijeinket, hogy a hétvégi nagybevásárlást már pénteken ejtsék meg!

A kedves idelátogatók, ha netán autóval érkeznek, kérjük, bízzák rá magukat segítőinkre, akik biztonságos parkolókba kalauzolják majd Önöket.

Jó időt, jó szórakozást!

forrás:https://www.facebook.com/piroslabosfesztival

További programok

2023. 06. 16.
Füstölgő Piknik
Gasztro
MEGNÉZEM!
2023. 06. 17.
V. Beat Festival – 23.06.17.
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2023. 06. 16.
XXII. Szobi Városnapok
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum