Mikor?

Mit?

Hol?

PÁLOS 70 – zarándoklat kirándulás teljesítménytúra – Márianosztra

Vallási

A Pálos 70 teljesítménytúra a márianosztrai Magyarok Nagyasszonya Bazilika főbúcsújához illeszkedve, rendszerint október első hétvégéjén kerül megrendezésre.

Szeretettel várunk Téged, családodat, barátaidat a Pálos 70-re, ha zarándokolni, teljesítménytúrázni, vagy egyszerűen kirándulni szeretnél egy jót!

A Budapest-Márianosztra útvonal több különböző szakaszából szándékodnak, kedvednek, erőnlétednek megfelelően választhatsz több táv közül. Bejárhatod egyénileg, csoportosan, zarándokként, sétálva, túrázóként, vagy akár futva is.

Mivel minél szélesebb közönséget szeretnénk meghívni, ezért több különböző útváltozatot kínálunk, amelyek közül mindenki maga választhatja ki a számára legmegfelelőbbet.

Idén elmarad a Pálos 70 jubileuma, helyette egy módosított programcsomagot kínálunk. Így tehát október 10-én, szombaton lesz egy komolyabb teljesítménytúra jellegű változat – a „Pálos 70” teljesítménytúra, ahol a 74,1 km vár a teljesítőkre Egy rövidebb távú túra – a „Boldog Özséb”, és könnyű kirándulás gyermekes családoknak – “Pálos Gyermekzarándoklat” is.

Október 11-én, vasárnap pedig egy klasszikus zarándoklatot szervezünk Esztergomból indulva egészen Márianosztráig.

forrás:www.palos70.hu, facebook.com/palos70

További programok

2024. 07. 19.
11. Visegrock Fesztivál
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 06. 27.
Völgyfesztivál
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 06. 28.
XXIII. Szobi Városnapok
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum