Mikor?

Mit?

Hol?

Pál Feri atya Veresegyházon

Előadás

Pál Feri atya újra Veresegyházon!
Hogyan válhat erőforrássá a múlt, hogyan alakítható szabadon a jövő?

Új időpont: 2021. június 24. csütörtök 19:00
(Az előadásra a 2020-ban megvásárolt jegyek érvényesek.)

Kedves Vendégeink!
Az új időpont a visszajelzések alapján lett átgondolva, hiszen a jelenleg hatályos rendeletben foglaltak szerint, a védettségi kártya feltétele az előadáson való részvételnek.
A későbbi időpont lehetőséget nyújt sokaknak a részvételre.
Megértésüket köszönjük!

Pál Feri atyát senkinek sem kell bemutatni: pap, mentálhigiénés szakember – és az egyik legjobb előadó, akit valaha hallhattunk. Azokról a kérdésekről beszél, amelyek a leginkább foglalkoztatnak bennünket, egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és azokat nemcsak érthetővé, de átélhetővé tenni. Sosem elégszik meg olcsó, közhelyes magyarázatokkal – ha valamivel foglalkozni kezd, annak a mélyére ás. Hatalmas személyes varázsa van, ezért nem ritka, hogy előadásai után sokan meg szeretnék ölelni, vagy legalább megfogni a kezét. Egyébiránt akár stand up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.Aktuális előadásában azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy miként válhat erőforrássá a gyakran fájdalmas sebekkel teli múlt, és hogyan alakíthatjuk szabadabban a jövőnket.

„De sokszor hallottam már azt a mondatot, hogy a jelenben kell élni, és felesleges a múlttal foglalkozni! Amikor valaki azt mondja, hogy értelmetlen a múlttal foglalkozni, hiszen azt már nem lehet megváltoztatni, nagy precizitással fejezi ki, hogy azt gondolja: az segítene rajta, ha a múltat megváltoztathatná. Azt hiszi, a múlttal kapcsolatos egyetlen lehetősége az volna, ha azt meg nem történtté tehetné vagy átírhatná, és mivel ez lehetetlen, nincs dolga ezzel. A sejtjeink azonban őrzik a múltunkat, így az hatást gyakorol a jelenünkre. Ezért éppen annyira érdemes a múlttal foglalkozni, azt földolgozni, elrendezni, amennyire a jelen szempontjából szükségünk van rá. A múltat pontosan azért kell helyére tenni, hogy a jelenben élhessünk” – állítja Pál Feri, aki aktuális előadásában ezt a témát bontja ki a tőle megszokott lebilincselő stílusban.

Belépő: 2 800 Ft
Jegyek kaphatók:
Ezerkincs Életmód Centrumban, Fő út 59.
Jegyrendelés: 06 70 370 14 60

Helyszín: Váci Mihály Művelődési Ház, Köves u. 14

Mindenkit szeretettel várunk!

forrás:www.facebook.com/events/1365858250254960

További programok

2024. 06. 27.
MANYI X WALDORFESZT
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 05. 01.
Majális a Csattogó-völgyben
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2024. 06. 07.
Ezerarcú Sződliget – a teljes film nyilvános premierje kísérőprogramokkal
Film
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum