Mikor?

Mit?

Hol?

Nyárindító evezés a Dunakanyarban – Leányfalu

Vizes

Vízitúránk a Szentendrei Duna-ág szépséges környezetében kerül megrendezésre, melyet számos vízi sporteszközzel (kajak, kenu, sárkányhajó) lehet teljesíteni.

Nyárköszöntő rendezvényünkön lehetőséged van indián kenuban önállóan, óriás (7-es) kenuban az általunk biztosított kormányossal, vagy akár egy sárkányhajóval, csapatban teljesíteni a Szentendrei Kis Duna-ágon szervezett Ötpróba pontszerző túránkat!

A túra helyszíne Budapestről is könnyedén megközelíthető, mégis élvezheted a Nagy Dunához képest védett, ember közelibb, ezzel együtt vadregényes, kalandos Kis Duna-ág szépségeit, ezerarcú látványvilágát.

A rövid 12 km-es túra teljesítése előtt, után, közben különleges programokkal várják a kedves vízitúrázókat a szervezők. Leányfalun ekkor lesz a Wichmann Tamás Vízi Oktatóközpont átadó ünnepsége, ahol finom bográcsos egytálétellel várják a nevezőket.

Szigetmonostoron szintén egy avató ünnepségre kerül sor, ahol különböző szórakoztató programok kíséretében adják át a teljesen újjászületett Százesztendős Révészház Apartmant, valamint a látogatóknak lehetőségük lesz megismerni a helyi piac különlegességeit.

A túra kezdő – és végpontja: Leányfalu, Petőfi sétány 7. – Vadkacsa Egyesület Vízitelep

Forduló: Szigetmonostor, SZIV SE Csónakház és Vízitelep

Hasznos információk:

A túra közepes szintű, átlagos fizikai erőnléttel, sportos hozzáállással teljesíthető. A kezdő, illetve rutintalan vízitúrázóknak a sárkányhajós teljesítést ajánljuk!

A vízitúrán mindenki csak saját felelősségére vehet részt.

A vízitúrán 8 éven aluli gyermek nem vehet részt. 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérettel és szülői hozzájárulási nyilatkozattal, 14 éven felüli gyermekek csak a szülő írásos hozzájárulásával vehetnek részt a rendezvényen.

A járványhelyzet és az ahhoz kapcsolódó kormányzati intézkedések esetén a programváltoztatás jogát fenntartjuk, az eseményen való részvétel feltételei változhatnak!

forrás: https://nevezes.otprobatokioba.hu/viziturisztika-12km/

További programok

2024. 05. 11.
Ultra Trail – Nagymaros
Futóverseny
MEGNÉZEM!
2024. 05. 18.
Bakancsos
MEGNÉZEM!
2024. 03. 23.
10. Jótékonysági Nyuszifutás a Dunakorzón
Futóverseny
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum