Mikor?

Mit?

Hol?

Nyárindító evezés a Dunakanyarban – Dunabogdány

Vizes

Vízitúránk a Szentendrei Duna-ág szépséges környezetében kerül megrendezésre, melyet számos vízi sporteszközzel (kajak, kenu, sárkányhajó, SUP) lehet teljesíteni.

A túra kezdőpontja Dunabogdány, ahol a vízre szállás után megindul a leevezés Budapest, Római-part irányába. A hosszú 28 km-es vízitúra közben 2 megállóhely lesz, melyeknél különleges programokkal várják a kedves vízitúrázókat a szervezők. 

Leányfalun ekkor lesz a Wichmann Tamás Vízi Oktatóközpont átadó ünnepsége, ahol finom bográcsos egytálétellel várják a nevezőket.

Szigetmonostoron szintén egy avató ünnepségre kerül sor, ahol különböző szórakoztató programok kíséretében adják át a teljesen újjászületett Százesztendős Révészház Apartmant, valamint a látogatóknak lehetőségük lesz megismerni a helyi piac különlegességeit.

Indulás: Dunabogdány, Forgó Strand

Kiszállás: Budapest Római-part, Pünkösdfürdő utca

A szervezők ajánlják a transzfer használatát, mert Dunabogdányban kevés lehetőség van a biztonságos parkolásra. A Római partnál könnyebb elhelyezni az autót vagy eljutni a helyszínre, és a túra végeztével már nem kell az utazással bajlódni, könnyen haza lehet jutni.

Hasznos információk:

A túra közepes szintű, átlagos fizikai erőnléttel, sportos hozzáállással teljesíthető. A kezdő, illetve rutintalan vízitúrázóknak a sárkányhajós teljesítést ajánljuk!

A vízitúrán mindenki csak saját felelősségére vehet részt.

A vízitúrán 8 éven aluli gyermek nem vehet részt. 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérettel és szülői hozzájárulási nyilatkozattal, 14 éven felüli gyermekek csak a szülő írásos hozzájárulásával vehetnek részt a rendezvényen.

A járványhelyzet és az ahhoz kapcsolódó kormányzati intézkedések esetén a programváltoztatás jogát fenntartjuk, az eseményen való részvétel feltételei változhatnak!

forrás:https://nevezes.otprobatokioba.hu/viziturisztika/fbclid=IwAR22qjGTzGp9tZIh80fD8KESwAJx-3EtBPCgHAxtsG9ktFqOk0pQLQAm-rw

További programok

2023. 10. 01.
A Duna és az Ipoly szerelme – őszi élménytúra Szobról az Ipoly-torkolathoz
Bakancsos
MEGNÉZEM!
2023. 10. 15.
NemcsakPiac – Októberben is🍂 | tóparti termelői és kézműves piac
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2023. 11. 12.
A Padlás – Vác
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum