Mikor?

Mit?

Hol?

MOZIPIKNIK A BOTANIKUS KERTBEN – Vácrátót

Előadás

Július 31-én séta után este pokrócokkal és elemózsiával a fűre telepedünk, piknikelünk, közben meghallgatunk egy nagyszerűnek ígérkező beszélgetést egy természetfilmessel, egy színművésszel, aki a film narrátora volt, egy ökológussal és egy műsorvezetővel, aki sokat foglalkozik filmkritikával.

Ha leszáll az éj és besötétedik akkor pedig megnézzük együtt az Amiről a fák suttognak című gyönyörű filmet! Jegyek itt vásárolhatóak, legyen a vendégünk egy pohár borra.

Társaság a köbön

Takács Rita – rendező, természetfilmes
Für Anikó – színművész
Horváth Oszkár – rádiós műsorvezető
Garamszegi László Zsolt – ökológus, evolúcióbiológus

Belépés a Nemzeti Botanikus Kertbe: 

18.00-tól a főbejáraton, távozás a Díszkapun keresztül

Borkóstolás és gasztronómiai piknik: 

19.00-kor a udvarháznál

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „Kultúra Ökológia Botanika az Ökológiai Kutatóközpont multidisz- ciplináris szórakoztató projektje 2021. ÖKOLÓGUS MOZIPIKNIK: AMIRŐL A FÁK SUTTOGNAK július 31 18:00 szombat Vácrátót HELYSZÍN: NEMZETI BOTANIKUS KERT Takács Rita rendezÅ, mészetfilmes Anikó szinmuvész Horváth Oszkár rádiós űsorvezetÅ‘ 18.00 belépés szabad látogatás botanikus kertben 19.00 19.00 bor- gasztro piknik 19.30 társasága köbön: beszélgetés meghívott vendégekkel 20.30 szabadtéri filmvetítés piknik hangulatban Garamsze László ökológus, evolúcióbiológus KERT AKÖBÖN”

forrás:https://botanikuskert.hu/okologus-mozipiknik-amirol-a-fak-suttognak/?fbclid=IwAR1tjP7D6HPHDvSHmu4uMt5cNuqseZvJ9SLzEiIrm__ygAbqOu0i62XPyh8

További programok

2021. 09. 25.
Kikericsek a vulkán lábánál – Geo-körtúra Zebegényből Törökmezőre
Kirándulás
MEGNÉZEM!
2021. 10. 09.
Évadnyitó Hangverseny – Vác
Koncert
MEGNÉZEM!
2021. 10. 02.
Földi Javak Asztalunkon – Nemzeti Botanikus Kert / Vácrátót
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum