Mikor?

Mit?

Hol?

MCC FESZT – Esztergom

Fesztivál

Augusztus 5-7. között MCC FESZT lesz Esztergomban!

9 helyszínen, 6 színpadon több mint 100 programmal várják az idelátogatókat és a helyieket.

A Mathias Corvinus Collegium – MCC tehetséggondozó intézmény rendezvénye nem egy hagyományos fesztivál, hiszen nem csak könnyűzenei fellépők lesznek, hanem közéleti beszélgetések, interaktív programok és még olimpiai közvetítés is. Ráadásul a programok nagy részén ingyenesen vehetünk részt.

A koncertek többségét a Széchenyi téren és a József Attila téren rendezik meg. Fellép a Csík Zenekar, a Magashegyi Underground, a Paso, Tóth Vera, Kállay Saunders András és még sokan mások.

Beszélgetést hallhatunk aktuális közéleti témákban, például Fa Nándorral , Győrfi Pállal és Gera Marinával. Külföldi előadók is érkeznek Esztergomba, úgy mint Dennis Mark Prager amerikai bestseller író, Abishur Prakash világhírű jövőkutató, Calum T.M. Nicholson éghajlatváltozás-kutató, de mesél karrierjéről Renee DiResta, a Netflixen futó sikerfilm, a Társadalmi dilemma szereplője is.

A Kis Duna mellett, az Edu sétányon közel 50 kiállítóval mutatkozik be az MCC teljes képzési palettája, de ott lesz a Semmelweis Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Corvinus HÖK és a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete.

További részletekért kattints a Mathias Corvinus Collegium facebook oldalára vagy a www.mccfeszt.hu -ra!

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „NMCC Feszt HANGOT ADLINK ATEHETSEGNEK AUGUSZTUS 5-7. KÃZÃTT UINNEPELD TE IS VELLINK A MAGYAR TEHETSÉGET! VÁR AZ ELSŐ MCC FESZT!”

forrás:www.facebook.com/iranyesztergom

További programok

2024. 06. 27.
MANYI X WALDORFESZT
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 05. 01.
Majális a Csattogó-völgyben
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2024. 06. 07.
Ezerarcú Sződliget – a teljes film nyilvános premierje kísérőprogramokkal
Film
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum