Mikor?

Mit?

Hol?

Király Martina duo koncert a Danu Bárban – Nagymaros

Koncert

Király Martina soul és blues énekes és Barta Zsolt gitárművész veszi birtokba teraszunkat augusztus 21-én 19:00-kor egy felpezsdítő koncert erejéig.

A duó széles és sokoldalú repertoárjan Martina soul/blues ihletésű saját szerzeményein kívül felcsendülnek népszerű slágerek, jazz örökzöldek ugyanúgy mint a magyar popzene legjava és az autentikus roma folklór.

Az előadás ingyenes!

A Liszt Ferenc Zeneakadémia Jazz tanszékén végzett, Jazzy és Orszáczky Jacky-díjas Király Martina szólóénekes és zeneszerző olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Novák Péter, a Hobo Blues Band és Zoohacker. Legújabb albumán Aretha Franklin és Paul Brown Grammy-díjas producere működik közre.

Barta Zsolt gitárművész valódi virtuóz, kinek a zenei műfajok határai nem jelentenek akadályt. Besh O Drom, Chabala, Django Free és további tíz formációban játszik a poptól a blues-on át az etno jazz-ig, de színházi zenészként is számos nagysikerű darabban tűnt fel.

Találkozzunk a teraszon augusztus 21-én 19:00-kor jéghideg italok, friss grillek és a mindent átható soul dallamainak társaságában!

forrás:https://www.facebook.com/events/1429213480795293/?ref=newsfeed

További programok

2023. 10. 01.
A Duna és az Ipoly szerelme – őszi élménytúra Szobról az Ipoly-torkolathoz
Bakancsos
MEGNÉZEM!
2023. 10. 15.
NemcsakPiac – Októberben is🍂 | tóparti termelői és kézműves piac
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2023. 11. 12.
A Padlás – Vác
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum