Mikor?

Mit?

Hol?

II. Szörp és Gyümölcs Fesztivál – Szob

Fesztivál

A 2021-ben útnak indult fesztivál hagyományteremtő jelleggel jött létre, hogy a Dunakanyar egyik legszebb településén, Szobon köszönthesse az ország minden tájáról érkező szörp mestereket, termelőket és a magyar gasztronómia nagyjait. Nem csak zamatos italokkalínyenc falatokkal, hanem értékteremtő szakmai beszélgetésekkel és kulturális programokkal várjuk a látogatókat. A fesztivál 2022 nyarán második alkalommal kerül megrendezésre a gyümölcseiről méltán híres településen, Szobon.

Célunk a szörpöt az egyetemes kultúra részeként bemutatni, egy világszinten is egyedülálló környezetben, felejthetetlen fesztiválélményt nyújtva minden magyar és külföldi látogatónak.

Mi már számoljuk a napokat a fesztiválig!

Nem tudunk titkot tartani, úgyhogy hoztunk nektek pár nevet, akikkel találkozhattok augusztusban. Ugye milyen szuper lesz?

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Szörp és Gyümölcs Fesztivál Szob 2022. augusztus 5-7. Hírös Gasztroszínház Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint Barabás LÅrinc Live Act Németh Juci és G. Szabó Hunor Cserna Szabó András és Darida Benedek Juhász Anna Konyha Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós Zuboly”

És ez még nem is a teljes program…

II. Szörp és Gyümölcs Fesztivál

Hol? Szob, Duna-part

Mikor? 2022. augusztus 5-7.

Honlap: https://szorpfesztival.com/

Jegyek: https://bit.ly/3wPYI1R

Frissülj fel és érezd jól magad!

További programok

2024. 07. 19.
11. Visegrock Fesztivál
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 06. 27.
Völgyfesztivál
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 06. 28.
XXIII. Szobi Városnapok
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum