Mikor?

Mit?

Hol?

I. Váci Elektromos Jármű Találkozó

Családos/gyermekes

Szeptember 4-én megrendezésre kerül az I. Váci Elektromos Jármű Találkozó.

Hosszú hónapok munkája után örömmel tudatjuk veletek, hogy egy újabb izgalmas rendezvénnyel szeretnénk színt vinni a város életébe.

Mindenkinek igyekszünk érdekes és hasznos időtöltést kínálni. Az ingyenes rendezvényen a gyerekeknek egész nap lehetőségük lesz ügyességi versenyeken részt venni, totózni, ugrálóvárazni. A totózás két korcsoportjának nyertesei értékes táborutalványt nyernek.

Kicsik és nagyon egyaránt megnézhetik közelebbről a különböző elektromos járműveket. A Mozgáskorlátozottak Váci Egyesülete lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki kipróbálhassa különböző talajviszonyok között, hogy milyen kerekesszékkel közlekedni.

A nap folyamán vendégeink lesznek a Speedzone, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség is, hogy a legérdekesebb és legfontosabb információkat megosszák az elektromos járművek működéséről, használatáról, közlekedési szabályairól, és hogy baleset esetén miben más egy elektromos jármű, mint egy hagyományos.

Felnőttek is összemérhetik ügyességüket. A Makita kerékcsere-gyorsasági versenyt hirdet, amelynek első három helyezettje értékes Makita gépekből álló ajándékcsomagot nyer.Várjuk azokat, akik birtokában vannak elektromos autónak, motornak, biciklinek, vagy bármilyen egyéb elektromos járműnek, amelyet szívesen megmutatna másoknak is!

Késő délután színpadra lép majd a Z-DRUMS, akik egy dobos formáció, és salsa táncosokkal kiegészülve fognak műsort szolgáltatni, később pedig a Made In zenekar fog gondoskodni a jó hangulatról.

A nap zárásaként pedig Curtis lép majd fel.

A műsort Váczi Gergő fogja vezetni.

A rendezvényre a belépés ingyenes, azonban a nap folyamán adományt gyűjtünk, amelynek összegét a Mozgáskorlátozottak Váci Egyesülete fog megkapni.

A nap folyamán kitelepül kiemelt támogatónk a Samsung és a Makita, valamint a K&H Bank és a katasztrófavédelem is.

A Csíki sör és a McMárk gondoskodnak arról, hogy senki nem maradjon étlen vagy szomjan, a gyerekeknek pedig vattacukrot vásárolhatnak a szülők.

Akik elektromos járműveikkel érkeznek a találkozóra, kérjük, hogy nevük, telefonszámuk, rendszámuk (ha van), és járművük típusának feltüntetésével regisztráljanak az egyesület e-mail címén!

Az egyesület e-mail címe: hello@kve.hu

Program:

Az egész napos programok délelőtt 10 órától kezdődnek. A nap további részében a program a következőképp alakul:

14.00 Speedzone

14.30 Rendőrség, katasztrófavédelem szakértőinek előadása

15.00 Z-DRUMS

17.00 Made In Zenekar

18.30 Curtis

forrás:https://www.facebook.com/events/1113305486276898

További programok

2024. 05. 11.
Ultra Trail – Nagymaros
Futóverseny
MEGNÉZEM!
2024. 05. 18.
Bakancsos
MEGNÉZEM!
2024. 03. 23.
10. Jótékonysági Nyuszifutás a Dunakorzón
Futóverseny
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum