Mikor?

Mit?

Hol?

Húsvéti forgatag a Betyár Batyuban – Dömös

Családos/gyermekes

Szeretettel várunk benneteket húsvét hétfőn Dömösön!

Fergeteges húsvéti forgatag vár kicsit és nagyot, kettő és négy lábút!

Ezen a napon szélesre tárja kapuit a Wackor Tanya Lovasiskola is…mindenkit szeretettel várnak, aki meg szeretne ismerkedni a lovakkal, a lovaglással, vagy csak egyszerűen szereti ezeket a csodás állatokat!

Piacterünkön kézműves alkotók mutatják be termékeiket, amik szépek, finomak, különlegesek és az ország különböző zugaiból hozzák el nektek most hozzánk Dömösre!

Népi játszóterünk, igazi kosaras körhintával , hordólovaglással, rengeteg szórakoztató és kihívással teli játékkal, egész nap INGYENESEN vár kicsit és kicsit nagyobbat! Szőrös? Tollas? Pikkelyes?..felelősséggel szeresd és védd őket! Elhivatott szakértőktől tanulhatjuk meg hogy hogyan szeressünk jól. Állatvédőink egész nap várnak benneteket bemutatókkal, játékokkal, jó tanácsokkal. És még?

Lovagolhatsz, íjászkodhatsz, kézműveskedhetsz, nyuszi-tojást kereshetsz ,tojásfát állíthatsz, jókat ehetsz és ihatsz és jól, igazán, önfeledten jól érezheted magad nálunk Dömösön, a falu végén.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Húsveti forgatag Betyár Batyubau 2022. április 18. 2027 Dömös, Kossuth Lajos 223. Programok egész nap, nyitás 10.00 órakor: .Tojásfa állítás .A„,nyúl nyomában" avagy hova bújt a nyuszitojás? Tojáskeresés •Kézműves vásár: egyedi kézzel készített termékek! .Kreatív kézműves sarok .ljászkodás és lovagoltatás a Wackor Tanya lovasiskolában „Védd őket" Allatvéd szervezetek emutatása: ismerkedés felelős aival 20 féle különböző népi játék és eredeti fából készült körhinta áll egész nap ingyen a rendelkezésetekre. program ideje etlappal várjuk kedves vendégeiuket! Wackor Tanya Lovasiskola Betyár Batyu A szervezők változtatás jogát fenntartják!”

forrás:https://www.facebook.com/betyarbatyu

További programok

2024. 06. 27.
MANYI X WALDORFESZT
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 05. 01.
Majális a Csattogó-völgyben
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2024. 06. 07.
Ezerarcú Sződliget – a teljes film nyilvános premierje kísérőprogramokkal
Film
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum