Mikor?

Mit?

Hol?

Halloween Puller Party – Kisnémedi

Sport

Szeretettel meghívunk minden kezdő és haladó pullerest klubunk évadzáró versenyére, ami egyben a Hobby Kupasorozat befejező állomása és a 2021-22-es Dog Puller szezon nyitóversenye is lesz! 

Az esemény része lesz egy tökfaragó, és jelmezverseny is.

 Verseny besorolása: regionális verseny

 Szervező: Hobby Puller Club

 Vezetőbíró: Zsíros Ágnes

 Futamok: running és jumping

 Kategóriák:

 Puppy – 3-12 hónapos kölyökkutyák

 Micro – 5 kg alatti kutyák micro méretű pullerrel, micro méretű pályán

 Mini – 35 cm-nél kisebb marmagasságú kutyák

 Midi – 35 cm (35,01-től) és 45 cm közötti marmagasságú kutyák

 Maxi – 45 cm-nél nagyobb (45,01-től) marmagasságú kutyák

 Drive – nagysebességű kutyák, különös tekintettel az alábbi fajtákra: border collie, kelpie és a speciálisan sportra tenyésztett keverékek.

 Heavyweight – molosszus felépítésű kutyák, amelyek fajta és fizikai jellemzőik miatt nem képesek nagy sebességre és nem képesek konkurálni más mozgékony társaikkal. Ez a kategória 7 kutyától indul, kevesebb nevező esetén a maxikkal együtt versenyeznek (de díjazva külön is lesznek). Ranglista pont szerzésére az alábbi kategóriákban van lehetőség: micro, mini, midi, maxi, drive, heavyweight.

 Díjazás: futamonként és kategóriánként az első 3 helyezettet díjazzuk.Mindkét diszciplína első helyezettjei „Közép-Magyarország Regionális Bajnoka” címet kapnak az adott kategóriában és diszciplínában, továbbá a dobogós helyezetteknek lehetőségük lesz arra, hogy az Országos Bajnokságon az Országos Bajnoki címért konkuráljanak.

 Különdíjak:

 Running Star: a nap legjobb running eredménye

 Jumping Star: a nap legjobb jumping eredménye

 Best of Day: a nap legtöbb Hobby Kupapontját szerző kutya

 Hobbi osztály: külön díjazzuk running és jumping futamban is a három legjobb „hobbi” osztályban is induló kutyát. Ide tartozik mindenki, aki még egyáltalán nem versenyzett offline, vagy a legutóbbi három versenyén runningban maximum 6 pontot ért el, vagy jumpingban maximum 90 pontot ért el.

 Nevezési limit: 50 kutya

 Nevezési határidő: október 22.

 Nevezési díj: 5000 Ft, további kutya 4000 Ft. Lehetőség van csak egy diszciplínában is nevezni, ez esetben a nevezési díj 3500 Ft és a páros nem szerezhet ranglista pontokat.A nevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé.

 Fizetési határidő: október 24.

 Nevezési űrlap: http://hobby.puller.club/…/2021-10-31-halloween-puller…

 A részvételhez szükséges teljesítménykönyv! Amennyiben a kutyának még nincs, az alábbi linken lehet igényelni a verseny előtt legkésőbb 10 munkanappal és a versenyen átvenni:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdBWvHAuWlK1Q…/viewform

 Amennyiben a covid miatt októberre létszámbeli korlátozásokat vezetnek be rendezvényekre, az egyszerre jelen lévő résztvevők számát limitálhatjuk, pl a mezőny ketté osztásával délelőttre és délutánra.

forrás:https://www.facebook.com/events/2761081097523207/?ref=newsfeed

További programok

2024. 05. 11.
Ultra Trail – Nagymaros
Futóverseny
MEGNÉZEM!
2024. 05. 18.
Bakancsos
MEGNÉZEM!
2024. 03. 23.
10. Jótékonysági Nyuszifutás a Dunakorzón
Futóverseny
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum