Mikor?

Mit?

Hol?

Dunakanyar Művészeti Fesztivál – Visegrád

Fesztivál

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyar Művészeti Fesztivál. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériumának együttműködésében megvalósuló eseménysorozat programjai június és augusztus között minden pénteken, szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket.

A fesztivál sajátossága, hogy a programok a MAHART PassNave Kft. dunakanyari kikötőiben, illetve a Visegrádon állomásozó DUNA EVENT rendezvényközpontban kerülnek megszervezésre, így Visegrádon, a V4-ek városán kívül Nagymaros, Zebegény és Dömös is szerepel a rendezvényhelyszínek között.

A fellépők, az időpontok és a helyszínek változtatásának jogát fenntartjuk.

Gulyás Dénes Művészest – beszélgető partnere Bátori Éva

Európa szerte az operaélet legjelentősebb nagyvárosoaiban lépett fel.

Gulyás Dénes Művészest –  beszélgető partnere Bátori Éva

A programról

Operaénekes, operaigazgató.

Nem mindennapi nemzetközi karrierje 1981-ben indult el Philadelphiában az I. Nemzetközi Pavarotti Énekverseny megnyerésével. Európa szerte az operaélet legjelentősebb nagyvárosaiban lépett fel. (Párizs, Róma, München, Bécs) valamint különböző kontinensek legjelentősebb operaházaiba kapott meghívásokat. Énekelt a Milánói Scalában, a Londoni Covent Gardenben, a Tokiói Operaházban, és a New Yorki Metropolitanben.

Világhírű rendezőkkel – Franco Zeffirelli, Jean Pierre Ponnelle, és karmesterekkel – Claudio Abbado, James Levin – dolgozott együtt. Természetesen emellett a Magyar Állami Operaház társulati tagja volt, ahol 2016-ig rendszeresen fellépett.

forrás:www.dunakanyar-fesztival.hu

További programok

2024. 07. 19.
11. Visegrock Fesztivál
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 06. 27.
Völgyfesztivál
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 06. 28.
XXIII. Szobi Városnapok
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum