Mikor?

Mit?

Hol?

Dunakanyar Művészeti Fesztivál – Takács Bence borest – Visegrád

Fesztivál

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyar Művészeti Fesztivál. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériumának együttműködésében megvalósuló eseménysorozat programjai június és augusztus között minden pénteken, szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket.

A fesztivál sajátossága, hogy a programok a MAHART PassNave Kft. dunakanyari kikötőiben, illetve a Visegrádon állomásozó DUNA EVENT rendezvényközpontban kerülnek megszervezésre, így Visegrádon, a V4-ek városán kívül Nagymaros, Zebegény és Dömös is szerepel a rendezvényhelyszínek között.

A fellépők, az időpontok és a helyszínek változtatásának jogát fenntartjuk.

A programról

Takács Bence Ervin, MMA-ösztöndíjas versmondó-előadóművész, a TV2 Tények műsorvezetője, aki már hat éves kora óta csak a verseknek és a versekből él. Nem titkolt célja, hogy a Mondj Te is egy verset kezdeményezésen keresztül minél több embert megszólítani a versek által, és nem csak azért, hogy sok-sok előadóművésze legyen az országnak. Előadóestjei pedig kísérletek: Magyarországon először hozta létre az improvizatív versmondói esteket, ahol a közönség kérhet, szavazhat, javasolhat, de akár még verset is mondhat, mondjuk egy pohár borral a kézben.

Takács Bence borest

Helyszín

júl. 10. 19:00

Visegrádi Hajóállomás – Duna Event Állóhajó –

INGYENES PROGRAM

forrás: www.dunakanyar-fesztival.hu

További programok

2024. 06. 27.
MANYI X WALDORFESZT
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 05. 01.
Majális a Csattogó-völgyben
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2024. 06. 07.
Ezerarcú Sződliget – a teljes film nyilvános premierje kísérőprogramokkal
Film
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum