Mikor?

Mit?

Hol?

Dunakanyar Művészeti Fesztivál – Nagymaros

Fesztivál

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyar Művészeti Fesztivál. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériumának együttműködésében megvalósuló eseménysorozat programjai június és augusztus között minden pénteken, szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket.

A fesztivál sajátossága, hogy a programok a MAHART PassNave Kft. dunakanyari kikötőiben, illetve a Visegrádon állomásozó DUNA EVENT rendezvényközpontban kerülnek megszervezésre, így Visegrádon, a V4-ek városán kívül Nagymaros, Zebegény és Dömös is szerepel a rendezvényhelyszínek között.

A fellépők, az időpontok és a helyszínek változtatásának jogát fenntartjuk.

Szalay Balázs autóbemutató

Szalay Balázs autóbemutató

Úttalan utakon, árkon-bokron át, legyőzhetetlennek hitt terepen az ismeretlenbe vezet az utunk. Ez az, ami a legjobban vonz a terepraliban: a felfedezés varázsa, és az, hogy nem tudsz előre tervezni.

Helyszín

jún. 27. 13:10 Nagymaros Hajóállomás

INGYENES PROGRAM

A programról

Az első magyar, aki teljesítette a Dakar-rali távját (2000-ben, Jakab Tamással), 1996 óta összesen 15 alkalommal állt rajthoz a világ leghosszabb és legnehezebb tereprali-versenyén, amelyen kilencszer (ez is magyar rekord) célba is ért. Szalay Balázs legjobb helyezése a 20. hely, amelyet 2012-ben szerzett meg, 2019-ben pedig beállított. Az afrikai Dakarok után megmérettette magát Dél-Amerikában, majd pedig idén januárban Szaúd-Ariábiában is. Összesen 41 országban állt rajthoz, több mint 300 ezer kilométert teljesített a világ legnagyobb, legszárazabb és legveszélyesebb sivatagjaiban.

Kiemelkedő eredményei között szerepel az egyiptomi Fáraó ralin aratott győzelem (2002), a Silkway ralin szerzett második hely (2012) – ezen kívül egy magyar bajnoki címet és két Közép-Európai Zónabajnoki címet szerzett.

forrás:www.dunakanyar-fesztival.hu

További programok

2024. 06. 27.
MANYI X WALDORFESZT
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 05. 01.
Majális a Csattogó-völgyben
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2024. 06. 07.
Ezerarcú Sződliget – a teljes film nyilvános premierje kísérőprogramokkal
Film
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum