Mikor?

Mit?

Hol?

Dunakanyar Művészeti Fesztivál – Moto MagaMura – Nagymaros

Fesztivál

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyar Művészeti Fesztivál. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériumának együttműködésében megvalósuló eseménysorozat programjai június és augusztus között minden pénteken, szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket.

A fesztivál sajátossága, hogy a programok a MAHART PassNave Kft. dunakanyari kikötőiben, illetve a Visegrádon állomásozó DUNA EVENT rendezvényközpontban kerülnek megszervezésre, így Visegrádon, a V4-ek városán kívül Nagymaros, Zebegény és Dömös is szerepel a rendezvényhelyszínek között.

A fellépők, az időpontok és a helyszínek változtatásának jogát fenntartjuk.

A programról

Kiss Sándor a 90-es évek óta ikonikus zenekarok tagjaként megjárta a legnagyobb fesztiválok színpadait. A Kistehén zenekarral robbant be a köztudatba, melynek 5 évig – a csapat teljes átalakulásáig volt tagja. 2010-ben a Kistehénből negyedmagával alapította meg az Intim Torna Illegált, ahol a basszusgitáros pozíció mellett szerzőként, zenekarvezetőként és menedzserként dolgozott 6 éven át. 2016. őszén a legnagyobb sikerek közepette úgy döntöttek, hogy nem folytatják a közös munkát. Az elmúlt 25 év minden tudását és tapasztalatát felhasználva megalakult Moto MagaMura zenekar és egyben elkészítette  első szerzői lemezét, melynek zenéjét és szövegét is ő jegyzi. Minden dala ízlésesen és gazdagon hangszerelt mai popzene – melyet néhány évtizede még dallamos rocknak hívtak volna – egyedi hangvételével kívánja megváltani a világot. A műfajból ma gyakran hiányzó egyszerű dallamokkal, érzésekből táplálkozó, könnyű azonosulást adó szövegekkel, valódi hangszeres játékkal válik fülbemászó zenévé mászik a fülbe.

Moto MagaMura

Helyszín

júl. 16. 15:30

Nagymaros Hajóállomás

INGYENES PROGRAM

forrás:www.dunakanyar-fesztival.hu

További programok

2024. 06. 27.
MANYI X WALDORFESZT
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 05. 01.
Majális a Csattogó-völgyben
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
2024. 06. 07.
Ezerarcú Sződliget – a teljes film nyilvános premierje kísérőprogramokkal
Film
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum