Mikor?

Mit?

Hol?

Dunakanyar Művészeti Fesztivál – Dömös

Fesztivál

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyar Művészeti Fesztivál. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériumának együttműködésében megvalósuló eseménysorozat programjai június és augusztus között minden pénteken, szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket.

A fesztivál sajátossága, hogy a programok a MAHART PassNave Kft. dunakanyari kikötőiben, illetve a Visegrádon állomásozó DUNA EVENT rendezvényközpontban kerülnek megszervezésre, így Visegrádon, a V4-ek városán kívül Nagymaros, Zebegény és Dömös is szerepel a rendezvényhelyszínek között.

A fellépők, az időpontok és a helyszínek változtatásának jogát fenntartjuk.

Nagy Réka

Szabadtéri koncertjeinken a viola da gamba különleges hangzásvilágával ismerteti meg az érdeklődőket.

Helyszín

jún. 25. 16:45 – Dömös Hajóállomás

INGYENES PROGRAM

A programról

Zenei tanulmányait ötévesen kezdte csellistaként.  Középiskolai évei alatt egyre inkább megerősödött érdeklődése a barokk zene és a historikus előadásmód iránt, viola da gambán és barokk csellón kezdett el tanulni. Nem sokkal később a Simplicissimus régi zene együtteshez csatlakozott. Többször résztvevője volt a „Miszla Barokk” Régi Zene Akadémiának, ahol Máté Balázsnál, Christoph Urbanetznél és Tóth Mónikánál tanulhatott. 2019-ben mesterdiplomát szerzett a Zeneakadémián, cselló szakon. Számos verseny díjazottja.

forrás:www.dunakanyar-fesztival.hu/

További programok

2023. 06. 16.
Füstölgő Piknik
Gasztro
MEGNÉZEM!
2023. 06. 17.
V. Beat Festival – 23.06.17.
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2023. 06. 16.
XXII. Szobi Városnapok
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum