Mikor?

Mit?

Hol?

Dunakanyar Művészeti Fesztivál – Bunkóczi László autóbemutató /Zebegény

Fesztivál

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyar Művészeti Fesztivál. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériumának együttműködésében megvalósuló eseménysorozat programjai június és augusztus között minden pénteken, szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket.

A fesztivál sajátossága, hogy a programok a MAHART PassNave Kft. dunakanyari kikötőiben, illetve a Visegrádon állomásozó DUNA EVENT rendezvényközpontban kerülnek megszervezésre, így Visegrádon, a V4-ek városán kívül Nagymaros, Zebegény és Dömös is szerepel a rendezvényhelyszínek között.

A fellépők, az időpontok és a helyszínek változtatásának jogát fenntartjuk.

A programról

A rutinos navigátor 2004-ben csatlakozott a csapathoz, minden idők egyik legnehezebb Dakarján, amelyen az alvással töltött órák száma átlagosan nemigen haladta meg a négyet. Volt olyan is, hogy Szalay Balázzsal célba értek a szakaszon, megreggeliztek, és már menniük is kellett tovább. A kihívások ellenére célba értek. Bunkóczi azóta tíz Dakaron állt rajthoz – nyolcszor célba is ért.

Kiemelkedő eredményei között szerepel a Silkway ralin szerzett második hely (2012) – ezen kívül egy magyar bajnoki címet és két Közép-Európai Zónabajnoki címet szerzett.

Szerinte nem az a bátorság, hogy az ember 200 km/órával bevegyen egy kanyart. A bátorság ahhoz kell, hogy visszamenj valahova, ahol sok gondod volt, és nekivágj újra. Hogy sokadszorra elindulj az ismeretlenbe, és sok napon keresztül kiálld a próbát.

Bunkóczi gyerekkora óta sportol, az úszás és az öttusa után következett az autósport. Szlalomversenyeken, túraversenyeken indult, majd következett a rali, végül pedig a tereprali. Utóbbiban érte el a legnagyobb sikereit. A Dakar számára egyfajta életérzés – a sivatagot szereti, a végtelen teret, az emberek élni akarását.

Bunkóczi László autóbemutató

Helyszín

júl. 25. 14:00

Zebegény Hajóállomás

INGYENES PROGRAM

forrás: www.dunakanyar-fesztival.hu

További programok

2024. 07. 19.
11. Visegrock Fesztivál
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 06. 27.
Völgyfesztivál
Fesztivál
MEGNÉZEM!
2024. 06. 28.
XXIII. Szobi Városnapok
Családos/gyermekes
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES PROGRAMOT!
Impresszum