Mikor?

Mit?

Hol?

Program típusok: Gasztro

V. BBQ Forradalom a Füstölgőben! – Zebegény

Idén március 12-én, szombaton kerül megrendezésre az V. BBQ forradalom a Füstölgőben! Gyertek indítsuk be a 6. szezont! Hihetetlen, hogy már itt tartunk! Időpont: 12-16 óráig Szokás szerint az alaptételt, a Marhaszegyet sütöm, ő kerül a burgerbe egy kemencében sült zöldség szósszal. Illetve sütök még pulled beef-et, black angus marhanyakat tacóba. Ezek mellé kerül még…

Read the full article

Főzzünk fenntarthatóan finomat! Főzőklub Kismaroson

A főzőklub keretében szeretnénk megmutatni a fenntartható életmódnak azt a szeletét, ahol már egy csipetnyi odafigyeléssel is tehetünk a klímaváltozás mérsékléséért. Ez pedig nem más, és nyilván már kitaláltad a konyha! Korábban az ételek elkészítéséhez főleg helyi és szezonális alapanyagokat használtunk. Manapság, a globalizáció korában, már olyan ételeket, ízeket is kóstolhatunk, amelyeket ezidáig csupán távoli országokban,…

Read the full article

Szarvasgombatúra És Főzés Olasz Módra

Gyere velünk az erdőbe és főzzünk együtt a túrán talált szarvasgombából igazi olasz fogásokat! a Cserhát déli lejtőin kutyáink segítségével szarvasgombát szedünkabbruzzoi szakácsunk, Michele vezetésével főzünkaz alsópetényi Prónay kastély csodásan felújított vendégházában, családias helyszínen jókat eszünk.  Alsópetényi Vendégházak Ribiszke Vendégház Közösségi terme https://www.alsopetenyszallas.hu/ribiszke-vendeghaz  Jelentkezni e-mailben lehet: info@szarvasgombaszkutya.hu  Levélben minden részletes információt küldünk  A jelentkezés 5000 Ft/fő előleg…

Read the full article

Impresszum