Mikor?

Mit?

Hol?

Villa Idill – Zebegény

szállás

Zebegény
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Zebegény
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Ha csapatnak keresel szállást, a Villa Idillel garantált a siker! A jakuzzink és szaunánk egész évben, fedett-fűtött medencénk áprilistól októberig áll rendelkezésetekre.

Vendégeink kedvence a – Dunakanyarra panorámás – káddal rendelkező hálószoba. A többi 4, egyedien berendezett hálószobánkhoz is tartozik fürdőszoba, és lenyűgöző panoráma is. Ha még több szobára van szükségetek, akkor a nagyobb nappalinkban is tudtok aludni.

Nálunk mindig zavartalanul pihenhettek: akár ketten, akár 16-an veszitek ki a házat, soha nincs senki rajtatok kívül az egész “birtokon”, amelynek minden pontjáról feltárul a Dunakanyar fantasztikus panorámája.

Kandallós és extra-panorámás nappalink minden rendezvény résztvevőjét – legyen az baráti vagy céges – egyaránt elvarázsolja. Nálunk minden együtt van egy tökéletes kikapcsolódáshoz: ha hűvös van, a jakuzziban, a szaunában és a kandallós nappaliban melegedhettek.

Nyáron a medencében, hűs teraszokon, a hatalmas kert árnyas fái alatt függőágyakban, függőszékekben, nyugágyakban pihenhettek. Természetesen a tetőtérben sem lesz melegetek, azt klíma és redőnyök tartják hűvösen.

A babákat babaágyakkal, babaszékekkel, fellépőkkel, játékokkal és egy homokozós-csúszdás játszótoronnyal várjuk.

Minden szobánk, a nappalik, a medence, a jakuzzi és még szaunánk is csodálatos kilátással rendelkezik a Dunakanyarra.

Nálunk a semmittevés is élmény!

forrás:facebook.com/villaidill

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum