Mikor?

Mit?

Hol?

Vadregény Vendégház – Vámosmikola

szállás

Vámosmikola
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Vámosmikola
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Falusi vendégház 4 napraforgós minősítéssel, 2 db 3 ágyas, külön fürdőszobával rendelkező hálószobával, közös nappalival, étkező-konyhával és zárt udvarral. A nappalival együtt összesen 8 fő elszállásolására nyújt lehetőséget (illetve a Kerti Lakban további szálláshely elérhető). Az épület teljes egészében felújított, összkomfortos, bútorozott, jól felszerelt.

Az épületben és a teraszon internetkapcsolat wifi-n keresztül elérhető. A zárt udvarban parkolás is lehetséges, 2-3 autó részére.

Az épület a község központjához közel található egy mellékutcában. Teljesen zárt udvar, nyugodt pihenést biztosít. Az épület hátsó udvari frontján egy 25 m2-es fedett terasz épült fa szerkezettel, lila akác zöld növényzettel befuttatva. Az udvari füvesített rész az utcától elszigetelt, nem belátható, kellemes fás, orgona bokros terület.

Gyermekek részére kis játszóház, játszótér van kialakítva. Itt került elhelyezésre az udvari tűzrakó hely is, fapadokkal, ülőkékkel, mely nyársalásra és bográcsozásra alkalmas. A főépülethez külön zárható tárolóépület is tartozik.

A község központja a szomszédos utcában található, mely kb. 150 m gyaloglással megközelíthető. Itt található 4 db élelmiszer-, és egy zöldségbolt, gyógyszertár és egy söröző. A vendégház utcájában orvosi ügyelet és egy kisebb mentőállomás lett kiépítve.

Az utca végén kb. 600 m-re folyik az Ipoly, mely a vízitúrákat biztosítja. A Vámosmikola határában húzódó pincesoron saját borospince áll a vendégek rendelkezésére saját készítésű helyi táj jellegű borok kóstolásával és korlátlan fogyasztásával. Az udvarban és a pinceházban saját néprajzi és hadtörténeti gyűjtemény tekinthető meg.

A vendégházhoz különálló wellness épület tartozik, amely külön apartmanként nyújthat szállást akár 4-6 fő részére is. Az épületben két személyes hidromasszázskád, infra szauna, hálószoba, fürdőszoba és konyha található. Az épületben internetkapcsolat wifi-n keresztül elérhető.

Programok télen és nyáron

A pincesoron található pinceház borkóstolásra és pincebulik szervezésére nyújt lehetőséget. Mind a szálláson, mind a pinceháznál tűzrakó hely található, ahol bográcsozásra, szalonnasütésre van lehetőség, melyhez minden eszközt biztosítunk. Az Ipoly folyó vadregényes tájain egy, vagy akár sátrazással egybekötött többnapos kenutúrák szervezésére van lehetőség, kenu bérléssel és szállítással. A környék kiválóan alkalmas gyalogos, vagy kerékpáros túrázásra, melyhez vendégeinknek kerékpár ingyenesen kölcsönözhető.

A téli időszakban nagyobb csoport részére falusi disznótor szervezésére is van lehetőség.

forrás:www.vadregenyvendeghaz.hu

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum