Mikor?

Mit?

Hol?

Vadkörte Vendégház Bernecebaráti

szállás

Bernecebaráti
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Bernecebaráti
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Vadkörte Vendégház egy felújított falusi ház a Börzsöny szívében, Bernecebarátiban. A ház 1958-ban épült, és anno a falu megbecsült embere, a helyi kádármester lakta. Ezt persze ma már csak elbeszélés alapján tudjuk, de nincs okunk kételkedni az információ forrásában. Az előző tulajdonos 2008-ban teljeskörűen felújította, így nekünk jórészt a szépítgetés és néhány rekonstrukciós munka maradt 2019-ben, amikor hozzánk került. A ház közvetlenül a falu ékkövének számító templom lábánál található. Csak egy lépcsősor és már gyönyörködhetünk is a templom kertjéből nyíló fantasztikus kilátásban, aminek minden évszakban más az arca, de évszaktól függetlenül csodás.

A ház két szobából, egy jól felszerelt konyha-étkezőből és egy fürdőszobából áll, összesen 5 fő komfortos elhelyezésére lett kialakítva.

  • Törülközőket, ágyneműt és minden szükséges konyhai felszerelést biztosítunk.
  • Mindkét hálószobában van TV és maximális sebességű internet (wifi).
  • A helyiségekben gázkonvektorok vannak, illetve a nagyszobában egy fatüzelésű kandalló is helyet kapott, ami igény szerint áll rendelkezésre.
  • A teljes házban kőburkolat van. Találnak benti papucsokat az előszobai padban, viszont amennyiben ez nem megfelelő, kérjük hozzanak magukkal saját benti használatra alkalmas lábbeliket.

A házba a verandáról belépve rögtön a konyhába érkezünk. A konyhát igyekeztünk minden, az önellátást szolgáló igénynek megfelelően kialakítani: étkezőasztal, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, valamint edények, lábasok, serpenyők, tányérok, bögrék, poharak és evőeszközök.

A konyhából jobbra nyílik a nagy szoba (25 nm), ebben:
franciaágy, egy egyszemélyes ágy, sík képernyős TV, ruhásszekrény, komód, játszósarok a gyerekeknek, valamint a szuper hangulatos kandallónk is ebbe a szobába került. Szükség esetén mobil gyerekágyat is tudunk biztosítani. A komódba néhány klasszikus társasjátékot és kártyát is tettünk arra az esetre, ha nem a TV vagy internet nyújtotta kikapcsolódásra esne a választás.

A konyhából balra fordulva a fürdőszobába jutunk.

A fürdőszobában zuhanyzó van, valamint mosdó és WC. Zuhanyzáshoz nem tudunk papucsot biztosítani, amennyiben erre szükség van, kérjük, hogy erről a vendégeink maguk gondoskodjanak.

A kisebb hálószoba (20 nm) a fürdőszobából nyílik, illetve a külső verandáról is külön megközelíthető, saját bejárata van. Itt két egyszemélyes ágy, egy TV és egy ruhásszekrény igyekszik kiszolgálni a vendégek igényeit.

Kerti sütögetéshez:

Biztosítunk bográcsot, bográcsállványt, nyársakat, valamint tűzifát.

Tavasszal és nyáron az udvari kemencét is ki lehet próbálni, viszont ha erre igény van, mindenképpen kérjük, hogy jelezzék előre, mert a használatával kapcsolatosan további „konzultáció” szükséges

Bababarát szálláshely

Igyekeztünk a vendégházat úgy felkészíteni, hogy a babával érkező vendégeinknek ne kelljen a teljes baba-háztartást magukkal hozni, ezért rendelkezésre áll: babakád, fürdőszobai gyerekfellépő, pici WC ülőke feltét, illetve igény esetén (ezt foglaláskor kérjük jelezzék) mobil babaágyat, babaágyneműt és huzatot is tudunk biztosítani.

Parkolás

A vendégház területén, a ház mellett egy autó parkolására van lehetőség. További gépjárművek parkolása a ház előtti füves területen lehetséges.

forrás:vadkortevendeghaz.hu

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum