Mikor?

Mit?

Hol?

Törökmező Turistaház – Kalandpark és Kis-Állatpark

Kirándulás

Törökmező
Nyitvatartás
Hétfő:
--
Kedd:
--
Szerda:
--
Csütörtök:
Péntek:
--
Szombat:
11-17
Vasárnap:
11-17


Törökmező
Nyitvatartás
Hétfő:
--
Kedd:
--
Szerda:
--
Csütörtök:
Péntek:
--
Szombat:
Vasárnap:
11-17

Szeretettel várjuk Önt a Börzsönyben, a Dunakanyar legnagyobb élményparkjában egy egésznapos kikapcsolódásra.

Budapestről tömegközlekedéssel mindössze 60 perc alatt megközelíthető. Több mint 100 akadály, több 100 m tiroli csúszópálya, mászófal, állatsimogató és még megannyi programlehetőség vár az ide látogatókra. Változatos pálya típusaink, különböző nehézségi fokozatokkal rendelkeznek, melyek felejthetetlen, izgalmas élményeket nyújthatnak akár már 3 éves kortól is.

Éttermünkben gazdag étlappal, büféinkben többek között hamburgerrel, kürtöskaláccsal és különleges házi, főzött fagylalttal várjuk kedves vendégeinket.

A Börzsöny hegység szívében, Budapesttől 60 km-re, Nagymarostól északra, erdei környezetben találhatóak a tradicionális, több generációs, hagyományőrző turistaszállóink. Turistaházaink minősített erdei iskolák. Helyben folyó, speciális, interaktív programjainkról tájékozódhat weboldalainkon.

Törökmező Turistaház szállásunk a bükkfákkal körülvett fennsík peremén bújik meg, 10 hektár saját területtel. Három épületben, az összesen 120 férőhely mellett, rendelkezésre áll egy 80 fős belső étterem és egy 150 férőhelyes kerthelyiség is, ami igény szerint egybe nyitható, így alkalmas esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására is.

Várjuk szállásainkon családjával kirándulni, baráti társaságával bulizni, cégével csapatépítő foglalkozásra vagy osztályával erdei iskolába, táborba egy vagy több napra, de ha teheti, akár több hétre is.

Kedves Vendégeink!

A 2020.11.11.-én életébe lépő kormányrendelet alapján, mint már tudják az éttermek vendégeket nem fogadhatnak, DE ELVITELRE VAN LEHETŐSÉG! Létesítményünk az Országos Kéktúra útvonalon helyezkedik el a Börzsöny szívében. Gondolnunk kell a turistákra és a visszatérő vendégeinkre így arra a döntésre jutottunk, hogy éttermünk az ételeket elvitelre tudja biztosítani. Szombaton és Vasárnap 11.00-től 17.00-ig.

forrás:facebook.com/ torokmezo

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum