Mikor?

Mit?

Hol?

Tornácos Vendégház -Szokolya

szállás

Szokolya
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Szokolya
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Szeretettel várunk barátaiddal, családoddal a Dunakanyar-Börzsöny régió egyik legmagasabb minőségű, igényesen kialakított vendégházában!

A két- és háromágyas szobák garantálják a privát szférádat, a nagy hangulatos nappali a közösség központja lesz! Új, modern berendezés vár rád a parasztház közel 100 éves hangulatát megőrizve.

A vendégház kialakításakor a családok és baráti társaságok igényeit tartottuk szem előtt, így a három hálószobát, két fürdőszobát egy meglepően tágas nappali egészíti ki felszerelt konyhával.

Szokolya hangulatos hegyvidéki falu a Börzsönyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park kapujában. A falu egyedi hangulatú utcáin fut végig a királyréti kisvasút, amely egykor a királyréti kőbányáknak és vaskohóknak biztosított vasúti összeköttetést a váci nagyvasúttal, ma népszerű a turisták körében.
A dimbes-dombos falu egyik legszebb, központi fekvésű régi parasztházát alakítottuk át Neked. A hagyományos börzsönyi vidéki hangulatot élvezheted a modern korszellemnek megfelelő élettérben.

A vendégházban nem tartózkodik állandó személyzet.

Belépéshez egy kapukódot küldünk legkésőbb 24 órával az érkezés előtt.

forrás:szallas.hu/tornacos-vendeghaz-szokolya, facebook.com/szokolyaitornacos

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum