Mikor?

Mit?

Hol?

Rubra Art Lounge Étterem – Vác

Gasztro

Vác
Nyitvatartás
Hétfő:
11-22
Kedd:
11-22
Szerda:
11-22
Csütörtök:
11-23
Péntek:
11-0:00
Szombat:
11-0:00
Vasárnap:
11-21


Vác
Nyitvatartás
Hétfő:
11-22
Kedd:
11-22
Szerda:
11-22
Csütörtök:
11-23
Péntek:
11-0:00
Szombat:
Vasárnap:
11-21

Bemutatkozás

Ez a hely nem csupán egy étterem, hanem egy régi álom megvalósulása is egyben. Hosszú évek óta terveztem, hogy egy olyan vendéglátó helyet hozzak létre, amely nem csupán Vácott, hanem az egész régióban egyedi stílussal és hozzáadott értékekkel rendelkezik. Utazásaim során számos helyet megismerhettem, ezek közül is London pubjai voltak rám a legnagyobb hatással.  Ezért is döntöttem úgy, hogy egy, a brit pub-kultúra jegyeit hordozó éttermet nyitok, amely nem csak a külsőségekben és az ételekben, hanem az itt megrendezett programokkal és egyedi stílusával is új irányt mutat.

Rubra…

Ennek az elképzelésnek a váci Vörösház – illetve a korabeli elnevezés szerint Domus Rubra – ad otthont. Az egyemeletes barokk gazdasági épület 1731-ben épült. (Althann Mihály Frigyes püspök építtette nápolyi kőművesekkel, akik hazájuk szokása szerint vörösre festették a falakat.) Az épület egy nemrég történt felújításnak köszönhetően ismét történelméhez méltó állapotban várja az ide látogatókat.

Art…

Mint említettem, a Rubra több, mint egy étterem. Határozott elképzelésünk, hogy az ízletes ételeken kívül a kultúra és a művészet is felkerüljön az “étlapunkra”. Folyamatosan lehetőséget biztosítunk helyi művészek, valamint az ifjú tehetségek, mint például az általam alapított Art Lavina Művészeti Alapítvány növendékeinek kiállításaira. Ezen felül számos kulturális programnak is otthont adunk, legyen szó akár irodalmi estről vagy zenei programokról.

Lounge

Szeretnénk, ha az étterem hangulata mindenkit magával ragadna, ezáltal minden vendégnek többet jelentene a Rubra, mint egy kötelező családi vacsora vagy megbeszélés helyszíne. A kiállítások, programok és legfőképpen az étterem stílusa reményeink szerint mindenkit magával ragad, és mindenkit visszacsábít akár csak egy koccintásra vagy egy kiállítás megtekintésével egybekötött vacsorára. A Rubra Art Lounge így lesz egy olyan hely, amely a polgári élet központja lehet.

Rubra Art Lounge: egyedi, különleges, mégis minden igényt kielégít. Legyen szó akár családi vacsoráról, üzleti ebédről vagy egy baráti sörözésről, bármelyik alkalomhoz kitűnő választás. Elegáns, exkluzív változatosságának és barátságos hangulatának köszönhetően könnyen első számú törzshelyünkké válhat.

Szabó Anita és a Rubra Art Lounge csapata

forrás:www.rubra.hu, facebook.com/rubraartlounge

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum