Mikor?

Mit?

Hol?

POP Holiday – Nagymaros

szállás

Nagymaros
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Nagymaros
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Képzeld el, hogy lehetőséged van a valódi elvonulásra, egy Duna-parti kis erdős telken, ahol nincsenek szomszédok, önmagadban lehetsz és szimbiózisban tölthetsz pár napot a természettel. Ugye jól hangzik?

Budapesttől 1 órára Nagymaroson, egy ártéri erdős telken, távol a város zajától várjuk kedves vendégeinket Magyarország első tiny house szállásában. Itt tényleg senki és semmi nem fog zavarni a környéken. Csak az erdő madarainak csicsergését, a Duna vizének csobogását lehet hallani… Mindent úgy terveztünk meg, hogy szemben egy zsúfolt szállodával vagy üdülőövezettel, valóban magadban, magatokban lehessetek, így egy nyugalmas, offline teret alkottunk meg.

A ház jól felszerelt, a környezettudatos életmód kedvelői számos apró kialakítási megoldást felfedezhetnek, mellyel csökkenthetik itt tartózkodásuk ökológiai lábnyomát. Ellentétben a nagyobb szállodákkal, a tiny house egy rendkívül fenntartható életvitelt kínál és kíván meg, használata teljesen hálózatfüggetlen. Házunkat igyekeztünk minél környezettudatosabban gyártani, természetes anyagokat használva, hogy hűek legyünk a tiny house mozgalom szellemiségéhez: természetesen a természetben!

A ház 2-4 fő számára ideális: a 2 fős galérián egy 180 cm széles ágy található, a nappali/étkező kanapéja kihúzott állapotban szintén 2 fő számára biztosít alvóhelyet. Ideális hely kikapcsolódni vágyó pároknak, családoknak, akik szeretnék élvezni a helyszín és a ház adta nyugalmat, de pihenésük alatt is óvná a környezetet.

Ár hétköznap: 45 000 Ft/éj

Ár hétvégén (péntek-szombat este) 50 000 Ft/éj

Minimum foglalás: 2 éjszaka

Online foglalás: szallas.hu: https://szallas.hu/pop-tiny-house-nagymarosbooking.com:https://www.booking.com/hotel/hu/pop-tiny-house-nagymaros

forrás:https://www.facebook.com/poptinyhousenagymaros,

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum