Mikor?

Mit?

Hol?

Naszály Kapuja Vendégház – Kosd

szállás

Kosd
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Kosd
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

A vendégház Kosdon található. A település Váctól 5 km-re van, a Naszály hegy lábánál fekvő kis festői völgyben. A nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra vágyók számára ideális, hiszen a falunak nincs átmenő forgalma. A Dunakanyar települései gyorsan megközelíthetők a faluból. A Megyeri híd átadása óta Szentendrei oldal is könnyen elérhető.

A vendégház egy új épület. A ház földszintjén egy tágas nappali van, melynek terasza a kertre néz. Itt található a konyha is, mely minden igényt kielégítően felszerelt: mikrosütő, hűtőszekrény, páraelszívó, gáztűzhely, kávéfőző, kenyérpirító. Az emeleten két különbejáratú szoba található, mely 6-8 fő részére biztosít kényelmes pihenést. A nappaliban 2-3 fő részére szintén tudunk ágyat biztosítani. Mindkét szobához külön vizes helyiség tartozik. A nappaliban kábelhálózattal ellátott TV szolgálja a kikapcsolódást. A kertben bográcsozni és grillezni is lehet. Sátrazásra is van lehetőség.

Az apartman a vendégházzal közös udvarban található,3 fő részére biztosít kényelmes szállást. Alapterülete 40 négyzetméter. Felszereltsége a vendégházhoz hasonlóan minden igényt kielégít.

forrás:www.naszalykapuja.atw.hu, facebook.com/naszalykapuja

További látnivalók

Mitlaker Vendégház – Kismaros
szállás
MEGNÉZEM!
Zugoly Vendégház Perőcsény
szállás
MEGNÉZEM!
Danu Bár Dömös
Gasztro
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum