Mikor?

Mit?

Hol?

Mediterraneo Vendégfogadó – Esztergom

Gasztro

Esztergom
Nyitvatartás
Hétfő:
12-22
Kedd:
12-22
Szerda:
12-22
Csütörtök:
12-22
Péntek:
12-22
Szombat:
12-22
Vasárnap:
12-22


Esztergom
Nyitvatartás
Hétfő:
12-22
Kedd:
12-22
Szerda:
12-22
Csütörtök:
12-22
Péntek:
12-22
Szombat:
Vasárnap:
12-22

Étterem

Étlapunkon a hagyományos népi ételektől kezdve a mai modern táplálkozás igényeit kielégítő ételekig mindent megtalál. Vendéglőnk az „a la carte” kiszolgálás mellett felkészült csoportok fogadására is. Ha rafináltabb, különlegesebb étkekre vágyik, akkor is jó helyen jár: étlapunkat böngészve egészen biztosan talál olyan ínyencségeket, amelyeket máshol nem. És biztosan talál hozzájuk olyan borokat is, amelyek még finomabbá tesznek minden falatot. Ha házias fogásokra támadt gusztusa, akkor sem kell tovább mennie, szakácsaink e percekben is jónéhány ismerős finomságon dolgoznak a konyhában. Pincérünk pedig csak azt várja, hogy Ön lapozzon, válogasson kedvére és találja meg, hogy mivel tudunk ma leginkább a kedvében járni. Ám kínálatunk messze több, mint amit az étlapunk oldalain olvashat.Nincs az étlapon a figyelmesség és kedvesség, ahogyan a hozzánk először betérőket kínáljuk hellyel, nincs rajta mindezen túl a viszontlátás öröme, amellyel a visszatérő vendéget fogadjuk. És nincs rajta az elégedettség sem, amelyet reményeink szerint Ön érez majd, amikor eszébe jutnak a nálunk töltött órák. Reméljük, megtisztel bennünket a jövőben!

Esküvők: Miért a Mediterraneo Vendégfogadó legyen élete legszebb napjának színhelye? Azért, mert:a Mediterraneo Vendégfogadó hangulatos rendezvénysátra és színpompás kertje Esztergom legszebb esküvő helyszínei közé tartoznak.nálunk a felejthetetlen ízekhez figyelmes kiszolgálás párosul. Élete egyik legszebb eseményének színhelyéül az Esztergomi Mediterraneo Vendégfogadó rendezvénysártát, és romantikus kertjét ajánljuk, vagy akár az Ön által kiválasztott helyszínre is odavarázsolunk mindent, amit megálmodott.

Privát és családi rendezvények: Életünk kiemelkedő eseményei azok a különleges alkalmak, melyek során családtagjaink, rokonaink és barátaink körében együtt ünnepelhetjük életünk valamelyik meghatározó pillanatát.Legyen szó keresztelőről, névnapról, születésnapról, eljegyzésről, esküvői vacsoráról, házassági évfordulóról, ballagásról, diplomaosztóról vagy osztálytalálkozóról, mi vállaljuk, hogy mindent megszervezünk Ön helyett. Így Önnek nem marad más dolga, mint együtt örülni hozzátartozóival.

Panzió

A Mediterraneo Vendégfogadó egy szép kis családias szállás, modern, bensőséges hangulattal, kellemes környezetben. Szálláshelyünk egy épületben található Vendéglőnkkel, így bármilyen ellátást tudunk biztosítani kedves vendégeink számára. Az Esztergomi Aquasziget Élményfürdőtől 60-méterre a Prímás Szigeten, a Mária Valéria Híd lábánál várja Önt Vendégfogadónk. Számtalan programlehetőséggel, az aktív pihenésre vágyóknak, valamint a romantikus hangulatú Kis-Duna parti sétánnyal, és bőséges történelmi és kulturális látnivalóval.

forrás:facebook.com/ MediterraneoVendegfogado

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum