Mikor?

Mit?

Hol?

Malom Vendégház Dömös

szállás

Dömös
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Dömös
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Malom Vendégház (az egykori vízimalom) a Dunakanyar egyik értékes kiránduló- és pihenőhelyén, Dömösön helyezkedik el, Budapesttől 45 km távolságra.
A vendégház a Rám-szakadék felé vezető turistaút mentén, a Malom-patak partján, csodálatos erdei környezetben található. A természetjárók Dömöst tekintik a vadregényes Pilis és a Visegrádi-hegyvidék kapujának. Dömösön a Királykúti utcán juthatunk el a Szőke-forrás völgyébe, a Rám-szakadékhoz, Dobogókőre, a Vadálló-kövekhez és a Prédikálószékre az új kilátóhoz. E kirándulóút mellett fekszik a vendégház, a természettel egybeolvadva.
 

A vendégházban 8 kétszemélyes szoba található, többnyire széttolható ágyakkal. Ezen felül, további 4 főnek pótágyazható a ház. A kényelmet 7 fürdőszoba és további mellékhelyiségek szolgálják. 

Egyéb közösségi helyiségek: nappali, bárszoba, ebédlő, szauna, jógaterem és egy jól felszerelt konyha áll rendelkezésre a pihenni vágyók számára.

A tágas kertben tűzrakó hely is rendelkezésre áll, amelyhez bográcsot és nyársakat biztosítunk, a kicsiknek mászóka és hinta, a nagyobbaknak pingpongasztal és csocsó teszi színesebbé a szabadban tartózkodást.

Az ebédlőben a nagy asztalnál kényelmesen elfértek, itt lehet dolgozni, közösen ötletelni, beszámolókat és megbeszéléseket tartani és étkezni.

A jógaterem a házhoz szervesen illeszkedik, világos és természetközeli, négy évszakos (fűthető-hűthető), padlófűtéses, melegburkolatos, szúnyoghálóval és árnyékoló fóliával ellátott. Max. 20 fő fér el jógázni. Mérete: 43 nm (4m x 10.75m) 

Egész évben szeretettel várjuk a természetszerető, pihenni és nyugodt környezetre vágyó baráti társaságokat, családokat, csoportokat, csapatépítőket, jógázókat, meditálókat, elvonulókat. 

Dömösön és környékén sok szabadidős programra van lehetőség. A ház csak egyben kiadó, szobákat nem adunk ki. Maximum 20 személyig (16 + 4)

forrás:www.domosvendeghaz.hu, facebook.com/malomvendeghazdomos

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum