Mikor?

Mit?

Hol?

Magyarkúti Fogadó és Erdei Iskola

szállás

Magyarkút
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Magyarkút
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Vállalkozásunkat fogadóként indítottuk, majd a környezeti nevelés irányába orientálódtunk. 2002-ben bekövetkezett „Iskolává válásunk” ellenére mindmáig sikerült megőriznünk családias jellegünket. Mindez párosul a szakmailag felkészült, gyermek centrikus programvezetői csapattal, akik erdészek, vadászok, illetve a természetvédelem és a környezeti nevelés területén tevékenykedő szakemberek.

90 fő elhelyezését tudjuk biztosítani 10 faházunkban (60 fő) és a főépületünkben (30 fő). 2005-től minősített erdei iskolai szolgáltatást biztosítunk a hozzánk látogató vendégeinknek.

Komplett – óvodástól középiskolás korcsoportig kiterjedő – erdei iskolai programmal rendelkezünk. A foglalkozások önmagukban és egymással kombinálva is tartalmas „kikapcsolódva tanulást” biztosítanak a hozzánk betérőknek.

Amennyiben programkínálatunkban nem szereplő foglalkozást igényelne, úgy forduljon hozzánk bizalommal és mi mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk elképzelését.Ha csak egy napra érkezik hozzánk, abban az esetben is tudunk tartalmas programot összeállítani gyerekcsoportja részére! Nem csak tanítunk, de nevelünk is. Elfogadásra, toleranciára, tiszteletre. Azokra az értékekre, amelyek sajnos napjainkban kiveszőfélben vannak. Arra törekszünk, hogy a mennyiségi szemlélettel szemben minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Tudást, de legfőképpen környezettudatos szemléletet adjunk át a gyerekeknek az aktuális pedagógiai eljárások alkalmazásával, önálló információszerzéssel, de leginkább a minket körülvevő világ megtapasztaltatásával. 

Emellett várjuk a csupán pihenni, kikapcsolódni vágyó kedves vendégeket!

20 fő elhelyezését tudjuk biztosítani 2-4 ágyas, fürdőszobával rendelkező szobákban. Ugyanakkor erdei iskolai csoport hiányában az összes szobánk, illetve faházunk rendelkezésre áll.


Éttermünk minden nálunk megszálló éhes „vándornak” csillapítja étvágyát akár reggel, délben, vagy este. Mindemellett lehetőség van kerti sütögetésre és bográcsozásra is.

Csoportjainkat, Erdei Iskolázó, táborozó gyerekeket svédasztalos étkezéssel várjuk! Esetleges ételérzékeny gyermekek, felnőttek étkezésében is tudunk segíteni(liszt,tej,cukor,vegetáriánus…stb.)

forrás:facebook.com/magyarkutifogado, www.magyarkutifogado.hu/

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum