Mikor?

Mit?

Hol?

Korona Étterem – Szentendre

Gasztro

Szentendre
Nyitvatartás
Hétfő:
9-20
Kedd:
9-20
Szerda:
9-20
Csütörtök:
9-20
Péntek:
9-22
Szombat:
9-22
Vasárnap:
9-20


Szentendre
Nyitvatartás
Hétfő:
9-20
Kedd:
9-20
Szerda:
9-20
Csütörtök:
9-20
Péntek:
9-22
Szombat:
Vasárnap:
9-20

Szentendre a dunakanyar ékszerdoboza. Ez a mediterrán hangulatú város egy kis, művészettel, szerb, sváb és magyar hagyományokkal teli közösség, félórányi autóútra budapesttől. Belvárosa kiemelkedően szép, telis- tele színes, hangulatos házakkal, templomokkal, szűk sikátorokkal, és egy csodaszép főtérrel.

E csodás környezetben található a szentendrei Korona étterem, mely több, mint kétszáz éve várja vendégeit. Az étterem újra-és újra megújult az évek során, azonban belső tereit és hangulatát tekintve megtartotta rusztikus jellegét, mely magyar és külföldi vendégeink körében egyaránt nosztalgikus hangulatot teremt. Az étteremmel egybekötött Jázmin fagyizó és coctail bár pedig a forró nyári napokon hűsíti, frissíti fel hozzánk érkezőket. Főtérre néző terasszal, kerthelyiséggel, és természetesen télen-nyáron, a hét minden napján nyitva tartó, belső éttermi részünkkel várunk minden kedves betérőt.

Étlapunkon ugyanolyan széles kínálatot találnak a hagyományos, magyar ételekből, mint a nemzetközi konyha remekeiből. Akár egy ízletes reggelire, ebédre, vacsorára vágyik, családi rendezvényt, születésnapot, esküvőt vagy céges csapatépítőt szervezne, nálunk megtalálja számítását. Térjen be hozzánk bármikor, mindig szeretettel várjuk. A remek hangulatról élő cigányzene gondoskodik!

forrás:www.koronarestaurant.hu, facebook.com/koronarestaurant

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum