Mikor?

Mit?

Hol?

Kispatak Erdei Ház – Verőce

szállás

Verőce
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Verőce
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Verőcén patakparton, erdei környezetben kínálunk 8 személynek szállást önálló romantikus vendégházunkban.

Ha szeretne patak csobogására ébredni gyönyörű erdei környezetben, akkor szeretettel ajánljuk Önnek teljesen felszerelt klimatizált önálló nyaralónkat Verőce-Magyarkúton.

A szállás leírása:

Egy kicsit többet szerettünk volna nyújtani egy erdei vendégháznál és egy olyan teret biztosítani, amely a feltöltődést és a teljes kikapcsolódást szolgálja. Nálunk nincs telefon lefedettség, ezért biztosított a térerőmentes pihenés. Wifi van a házban, Víberen, WhatsApp -on, Messengeren van lehetőség kommunikálni velünk illetve ismerőseikkel.

Festői helyen lévő önálló kis házban 8 fő kényelmesen elfér, alvási lehetőség az emeleten két szobában egy franciaágy két egyszemélyes ágy, két kanapéágy, a földszinti szobában egy franciaágy található. Ágyneműt, törölközőket, kádkilépőt, konyharuhát biztosítunk. A nappaliban hűvösebb estéken élvezhetik a kandalló melegét. A fürdőben található egy kád, mosdó illetve a wc. A saját használatú nagy udvaron 2-3 autóval parkolni ingyenesen lehet.

A kert parkosított, az óriási fák árnyékban napozóágyakon illetve függőágyon lehet kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség. A hozzávaló bográcsot, sütőtárcsát, nyársakat és a tűzifát térítésmentesen biztosítjuk.

A reggeli kávézáshoz illetve az esti beszélgetésekhez egy nagyobb fedett terasz áll rendelkezésre, illetve van egy nagy szaletli ahol 8 személy kényelmesen üldögélhet a kerti sütögető mellett.

Szolgáltatások:

Felszerelt konyha, hűtő-fűtó klíma, grillező- bográcsozó hely, nemdohányzó szobák, saját kert, saját parkoló, LED tv, wifi, családbarát.

forrás:https://www.facebook.com/kispatakerdeihaz, https://kispatak-erdei-haz.webnode.hu/

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum