Mikor?

Mit?

Hol?

Kisirtáspusztai hegyi menedékház és táborhely

szállás

Nagybörzsöny
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Nagybörzsöny
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

A felújított házak a Nagybörzsönyi Erdei Vasút megállóhelyén, a Tolmács-hegyi csúcsfordító tőszomszédságában találhatóak.

A Kisirtáspusztai szálláshelyek felújítása is része annak a tervszerű közjóléti fejlesztési koncepciónak, amelyben egyszerre készülnek vonzó turisztikai attrakciók és korszerű, elérhető árú erdei szálláshelyek. A mostani beruházás keretében az eredeti régi kőépületek teljesen megújultak, elkészült a víz-, fűtés- (télen a szállás melegét egyedi fafűtés biztosítja), és szennyvízrendszer, az áramellátás, vagyis az ide érkezők pihenését teljes komfortot adó helyiségek teszik teljessé. Teljesen új lett a bútorzat, a hőszigetelt nyílászárók, a vizesblokkok.

A természetjárók kényelmét közös büfé helyiség és melegítőkonyha is szolgálja. Jó időben sátorozhatunk is, itt akár 70 főre is lehet bérelni sátrakat.

Felső ház alsó szintjén 8-10 fős emeletes ágyas szobánk várja az ideérkezőket. A szobában asztal, szék, kanapé és szekrények is biztosítják a komfortérzetet. Az emeleten két 8 fős illetve egy 4 fős szobában matracszállásunk áll a kirándulók, családok, iskolás csoportok rendelkezésére.

Az Alsó ház 6 férőhelyes, itt két szoba található, egyikben kihúzható kanapé, másikban 4 db ágy van. Ez a ház egyben kiadó, kizárólag teljes ház díjának megfizetésével vehető igénybe.

A ház közelében sátorozásra alkalmas terület várja vendégeinket felújított fürdőházzal, szaletlivel, ahol egyszerre akár 70 fő is sátorozhat.

Szolgáltatások

  • vezetett erdőismereti kirándulások
  • szép kilátás túra Zálog-bércre
  • hegyi terepen egész napos túra Nagyhideg-hegyre
  • az erdei állatokról: erdei körséta és nyomkeresés
  • vezetett éjszakai túra
  • vadles a hajnali vagy esti órákban

GPS: 47.91527778° / 18.87527778°

forrás:www.erdeihazak.hu (Ipolyerdő Zrt.)

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum