Mikor?

Mit?

Hol?

Kikerics Erdei Szálláshely és Turistapihenő – Zebegény

szállás

Zebegény
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Zebegény
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Zebegényben a falu határától 500 méterre az erdőben, egy patak partján fekvő telken áll egy 25 m2-es tetőteres, teraszos fűthető faház.

Az emeleten 2 hálófülke van, mely 4 fő elszállásolására alkalmas és igény esetén pótággyal bővíthető. A földszinten egy légtérben található a nappali és az étkező valamint a teljesen felszerelt ( gáztűzhely, hűtő, mosogató, edények, étkészlet ) konyha.

A házban tusoló és WC szolgálja az ide látogatók kényelmét.

A nappali a ház fedett teraszára nyílik, ahol vendégeink a jó levegőn étkezhetnek, beszélgethetnek, csendes estéken megfigyelhetik az apró erdei állatok mozgását.

A ház mellett található tűzrakó és bográcshely a köré helyezett asztalokkal, rönk ülőkékkel lehetőséget kínálnak kellemes esti szalonnasütésekre, bográcsozásra.

Kialakításra került még a patak parton 2 db sátorhely, melyet szállóvendégeink nyugalma érdekében élősövénnyel választottunk el egymástól és a terület többi részétől.

Sátorozó vendégeink kényelmét 2 db teljesen felszerelt hideg-meleg vizes tusoló és WC szolgálja.

Kerítésen belül 3 db parkolóhely került kialakításra.

A bejárattól balra található az iroda, valamint büfé épület, előtte fából készült kiülő padokkal, asztalokkal. Igény esetén reggelit is tudunk biztosítani.

forrás:facebook.com/kikericspiheno

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum