Mikor?

Mit?

Hol?

Kerge Mókus Vendégház – Dunakanyar -Nagymaros

szállás

Nagymaros
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Nagymaros
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Nagymaros mókusai kétségtelenül a legjobb helyet választották lakóhelyül, a vendégház kertjének fáiról kedvükre potyogtathatják a szétrágott mogyoróhéjakat óvatlan vendégeink fejére.

Akinek ez nem elég, egy ugrásra mögöttünk az erdő, ahol a vaddisznók már előre kitaposták nekünk a legjobb kilátóhelyeket. Perceken belül láthatjuk, ahogy vitathatatlanul kanyarodik a Duna, csúcsosodik a szentendrei sziget, emelkedik a Börzsöny és a Pilis is. (Túraútvonal van elég, itt halad el az orszagos kék is.)

Akinek túl sok a felfelé, mehet lefelé is, egy kényelmes 10-15 perces sétával (vagy 2 perc autóval) máris a központban vagyunk, ehetünk, ihatunk, vásárolhatunk, strandolhatunk, de van kajak is, kenu is.

Aztán komp is, vonat is, bicikliút is, így mehetünk tovább is.

Természetes strandok, hangulatos éttermek, duna-parti sörözők, kisvasutak, kalandparkok, erdei tanösvények, kilátók, várak, vadasparkok.

Aki inkább a házban marad, az se fogja rosszul érezni magát. Vendégházunk egy 40 nm-es alpesi típusú faház, amelynek belső terei idén teljes felújításon estek át. Egy zsákutca utolsó, eldugott háza, átmenő forgalmat szerető vendégeink legnagyobb bánatára.

Teljesen felszerelt a konyha, kényelmes a nappali, van egy kis fürdőszoba és két hálószoba (egy kényelmes francia- és egy emeletes ágyas).

Kis terasz és kert kilátással, rengeteg tücsökkel, madárral és persze itt vannak a mókusok is.

A parkolótól a házig lépcső vezet fel, kb. ötven fok, és ugyanennyi vissza.

Ideális pároknak, barátoknak, kis- és nagy gyerekes családoknak, túrázóknak, edzett kerékpározóknak, sokat alvóknak, korán kelőknek.

Pót gyerekággyal, nyitható kanapéval szükség esetén tovább bővíthető a barátok, családtagok száma.

Mindenkit szeretettel várunk, segítünk, informálunk, válaszolunk, mesélünk.

forrás:facebook.com/kergemokus

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum