Mikor?

Mit?

Hol?

Jakabka Horgásztó – Sződ

Vizes

Sződ
Nyitvatartás
Hétfő:
zárva
Kedd:
7-20
Szerda:
7-20
Csütörtök:
7-20
Péntek:
7-20
Szombat:
7-20
Vasárnap:
7-20


Sződ
Nyitvatartás
Hétfő:
zárva
Kedd:
7-20
Szerda:
7-20
Csütörtök:
7-20
Péntek:
7-20
Szombat:
Vasárnap:
7-20

Szeretettel várjuk a horgászni, kikapcsolódni vágyókat a Jakabka-horgásztóhoz, kellemes, nyugodt, tiszta környezetben.

A sződi Jakabka horgásztó területén a horgászás mellett családi/baráti összejövetelek, valamint céges rendezvények megtartására van lehetőség.

Bérelhető egy nagy, 72m2-es fedett pavilon, mely asztalokkal, padokkal, kemencével, 2db hűtővel, csocsóasztallal felszerelt. Ehhez közvetlenül csatlakozik egy fedett sütögető rész, ahol bográcsozni, grillezni, nyárson sütni lehet.

A pavilon mellett focipálya nagy kapuval, lengőteke, valamint körbekerített játszótér csúszdákkal, hintákkal, többféle mászókával/várral, nagy homokozóval (+homokozós játékok), egyensúlyozó-lépegető játékokkal, trambulinnal várja a kisebb és nagyobb gyerekeket. Továbbá egy homokos röplabdapálya is rendelkezésre áll, ahol röplabdázni, tollasozni is lehet.Igény szerint a kültéri pingpong asztal is kérhető.

Parkolási lehetőség a kerítésen kívül, a patak és a kerítés között lehetséges. A helyszínen van:- kút víz, ivóvíz a büfében vásárolható. A büfében még szeszes italok, palackozott üdítőitalok, kávé, chips, egyéb rágcsálnivalók kaphatóak.- Vízöblítéses WC. (Mosdó felirattal a halőrház hátsó oldalán található). Nagyobb létszám esetén a nyolc személyes pavilonok is használhatóak.

Érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségeken:30-211-8236, Liviahertel@gmail.com30-424-7319, hertelszilvia@gmail.com

forrás:facebook.com/JakabkaHorgasz

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum