Mikor?

Mit?

Hol?

Holiday Apartmanház Zebegény

szállás

Zebegény
Nyitvatartás
Hétfő:
mindig nyitva
Kedd:
mindig nyitva
Szerda:
mindig nyitva
Csütörtök:
mindig nyitva
Péntek:
mindig nyitva
Szombat:
mindig nyitva
Vasárnap:
mindig nyitva


Zebegény
Nyitvatartás
Hétfő:
mindig nyitva
Kedd:
mindig nyitva
Szerda:
mindig nyitva
Csütörtök:
mindig nyitva
Péntek:
mindig nyitva
Szombat:
Vasárnap:
mindig nyitva

A Holiday Apartmanház a Dunakanyar legszebb részén (Budapesttől összesen 70 km-re), a gyönyörű adottságokkal rendelkező Zebegényben található. Az elhelyezkedése kiváló azoknak, akik igazán távol szeretnének lenni nemcsak a „város ” zajától hanem szinte szeretnének egy kicsit mindentől és mindenkitől „elvonulni ” hisz nálunk a madárcsicsergésen kívül mást nem lehet hallani.

Története: a ház igazán „többgenerációs” ház, több generációt átívelő története van. A nagypapa az 1950-es években végigtúrázta Váctól a Börzsönyi hegyeket, azzal a céllal, hogy megtalálja a legjobb adottságokkal és a legszebb panorámával rendelkező területet. Így talált rá arra a területre, ahol most a Holiday Apartmanház helyezkedik el. Abban az időben még a ház körül csak akácos erdő volt található és a telek megvásárlásához alulról kapott szorgalmi utat. Nagy vágya volt, hogy itt felépítse a saját házát, a nyugalom szigetét. Mivel mérnök volt, ezért az épület terveit saját maga készítette el. Sajnos az idő nem adott lehetőséget arra, hogy a tervek elkészítésén kívül, ezt a vágyát megvalósítsa. A lánya 2006-ban fejezte be az épület teljes kivitelezését az eredeti tervek alapján. (A papa már beadta az építési engedélyt, így a lányának csak folytonosságot kellett kérnie). Az unoka, aki még tudott találkozni a papájával, igaz csak 2 évet lehettek együtt, folytatja tanulmányait és terveiben szerepel, hogy átveszi később a családi vállalkozást. Bár nem igazán emlékszik a papájára, de minden történetet ismer Róla, példaként tekint rá. És ez miért érdekes?- mert a hely rendelkezik egy teljesen pozitív töltéssel, amelyik vendég egyszer beleérez a hely atmoszférájába, megtapasztalja ezt a pozitív érzést, mindig vágyik rá – bár lehet, nem tudja, hogy minek köszönhető- . A Holiday Apartmanház 2011-óta ad helyszínt folyamatosan ( havi 2 alkalommal ) egy Méregtelenítő tábornak, ahol a cél az, hogy a résztvevők teljes mértékben ki tudjanak szakadni a hétköznapokból illetve teljes pozitív töltöttséggel térjenek vissza. (a táborok során sok olyan résztvevő igazolta vissza a helynek igazán különleges töltöttséggel rendelkezik). Érdemes kipróbálni!!

Megközelíthetősége: bármennyire is hihetetlen de csupán 50 perc (vonattal) a Nyugati pályaudvarról és mégis teljesen más környezetbe érkezünk. A Nyugati pályaudvarról minden órában indulnak vonatok Szob felé és ténylegesen a menetidő Budapest Zebegény, 50 perc. Szinte hamarabb lehet kiérni vonattal, mint autóval. A Rózsa utca egy utcával van feljebb, mint a falu központja, kifejezetten gyalogosan könnyen megközelíthető. (Persze, azért figyelembe kell venni, hogy a panoráma miatt a feljutás kicsit lassabb, mint a lejutás). Autóval, Budapestről az M3-as kivezetőjénél indul a 2 /a gyorsforgalmi út , ahonnan Vác után található a Verőce/Szob kijárat. Nagymaros után a következő település Zebegény.

Apartmanok: A Holiday Apartmanban összesen 4 apartman található. Mindegyik apartman teljesen felszerelt konyhával rendelkezik illetve kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával. Az apartmanok közül két családi apartman van, mely kényelmes elhelyezést biztosít 2 felnőtt/ 2 gyermek részére. A maradék 2 apartman ideális 2 felnőtt illetve 2 felnőtt + 1 gyermek részére. Mindegyik apartman teljesen külön bejáratú, mindegyik gyönyörű körpanorámás terasszal rendelkezik.

Parkolás: a ház előtt saját parkolóval (külső) rendelkezik, de mivel maga a Rózsa utca zsákutca, így nem kell félteni a gépjárműveket, hisz csak azok járnak erre, akinek itt háza van.

Kerthelyiség: gyönyörűen kialakított, rendezett és parkosított kert van az apartmanokhoz, kerti garnitúrákkal, kerti főzési illetve sütési lehetőséggel.

Foglalás:

(jelenleg a hatályban lévő rendelkezések értelmében 2021.03.01-től veszünk fel foglalásokat, természetesen a mindenkori rendelkezések betartásával a foglalásokat rugalmasan kezeljük)

Email: szallas.holidayapartman@gmail.com

Mobil: 06-30-397-2415 ( mivel előfordulhat, hogy más munkahelyi tevékenység miatt nem mindig tudjuk felvenni, csak üzenni kell ( SMS ) és mindenkit visszahívunk!

forrás: facebook.com/Holiday-Apartmanház-Zebegény

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum