Mikor?

Mit?

Hol?

Hegyi Kabin – Zebegény

szállás

Zebegény
Nyitvatartás
Hétfő:
mindig nyitva
Kedd:
mindig nyitva
Szerda:
mindig nyitva
Csütörtök:
mindig nyitva
Péntek:
mindig nyitva
Szombat:
mindig nyitva
Vasárnap:
mindig nyitva


Zebegény
Nyitvatartás
Hétfő:
mindig nyitva
Kedd:
mindig nyitva
Szerda:
mindig nyitva
Csütörtök:
mindig nyitva
Péntek:
mindig nyitva
Szombat:
Vasárnap:
mindig nyitva

Mindössze 60 km Budapesttől

a kabin

A kabin kifejezést, az angol nyelv azokra az egyszerű kis házakra használja amelyek fából épülnek.

A Hegyi Kabin is valami hasonló akar lenni, néhány modern elemmel kiegészítve. A házat úgy terveztük meg, hogy legyenek benne békés kis helyek ahol az ember teljes szimmetriába kerülhet. A belső kialakításnál a skandináv egyszerűséget próbáltuk ötvözni a hegyi vendégházak otthonosságával.

Nagy szerepet kap az „olvasósarok” amihez, kedvenc könyveinket kínáljuk, nagyon szeretjük az „élő falat” amelyet csodaszép növényekkel töltöttünk meg, hogy beengedjük a természetet a házba illetve a hatalmas üvegfelületet ami „behozza” a Dunakanyart a nappaliba.

Az egész építkezés és kialakítás alatt, maximálisan törekedtünk, hogy vidámak, pozitívak legyünk és hogy ezekkel az energiákkal töltsük fel a házat nektek.

Reméljük sikerült. Élvezzétek!

mit lehet csinálni?

Főzzetek – minden jó buli a konyhában kezdődik és végződik . A gasztronómia óriási élményeket tud nyújtani, a konyha teljesen felszerelt, a fűszernövények a kertben! Használjátok! Aki minket inspirált: https://www.instagram.com/aleksanders/

Olvassatok – Vekerdy szerint az olvasás – ha élvezetet okoz – segít élni. Átélni és túlélni is. Az „olvasósarok” a háznak egy „veszélyes” pontja, aki oda egyszer behelyezkedik, nehezen tudja ott hagyni azt. Borral vagy anélkül, olvasásra, merengésre vagy csak egy laza alvásra..

Kiránduljatok – a Börzsönyben vagytok, szóval ha csodát akartok látni csak menjetek ki, induljatok el az egyik túraútvonalon. A feltöltődés garantált…

Játszatok – nagyon sok játékot készítettünk be nektek, hogy az okostelefon helyett, töltsétek egymással az időt amíg itt vagytok. Kártyák, sakk, memóriajátékok, társasok a nappaliban!

Jógázzatok/Meditáljatok – kilátás, csend, adott…jóga matracok az előszobában, Namaste!

Evezzetek – a Duna parton májustól tudtok kenukat bérelni, ha egyszer átéled milyen a kanyargós Dunán evezni, soha nem fogod elfelejteni! Ne féljetek, biztonságos!

Fussatok – Zebegényben a Duna és a Börzsöny miatt nagyon jó, oxigén dús levegő van ami nem árt egy futáshoz.

Kertészkedjetek – ha nem tudnátok, csökkenti a szorongást, depressziót és teljesen kikapcsol. A kertben vannak gyümölcsfák, fűszernövények, gyógynövények és még sok más növény. A kerti szerszámaink elérhetők a kertben, ha jól esik nyugodtan kertészkedhettek.

forrás:www.hegyikabin.hu

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum