Mikor?

Mit?

Hol?

Gesztenye, vendégház a Dunakanyarban – Nagymaros

szállás

Nagymaros
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Nagymaros
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Vendégházunk Nagymaroson, a Börzsöny lábánál található téliesített és felújított faház.

Nevét a híres nagymarosi szelíd gesztenyésekről kapta és a háztól tíz percnyi sétára, az erdőben található a Gesztenyés tanösvény, amelynek egy csodás kilátópontjáról a vendégeinkként beláthatjátok szinte az egész Dunakanyart, Visegrádtól kezdve a Szigetcsúcson át a Naszályig.

Az erdei házban kényelmesen 4 főt tudunk elszállásolni, azonban a házhoz tartozó kertben sátorhelyek is biztosítottak, így akár a börzsönyi csillagok alatt is éjszakázhattok. A hátsó kertben tűzrakót alakítottunk ki, ezért igény szerint bográcsozni és sütögetni is lehet a tűz felett.

A szállás gépjárművel megközelíthető, két személygépkocsival lehet a kertben parkolni. A vendégházban klíma működik, amely télen fűti, nyáron pedig hűti a kisházat, emiatt a Gesztenye mind a négy évszakban szeretettel vár Benneteket.

Vendégházunk állatbarát szálláshely, szeretjük a madarakat, a kutyákat és a macskákat is egyaránt, így kedvenceitekkel együtt utazhattok és fedezhetitek fel a Dunakanyar szépségeit, látnivalóit. A minimális foglalási idő 2 éjszaka!

forrás:www.varagesztenye.hu, facebook.com/gesztenyevendeghaz

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum