Mikor?

Mit?

Hol?

El Mariachi Étterem, Szentendre

Gasztro

Szentendre
Nyitvatartás
Hétfő:
10-16
Kedd:
10-8
Szerda:
10-18
Csütörtök:
10-18
Péntek:
10-20
Szombat:
10-20
Vasárnap:
10-18


Szentendre
Nyitvatartás
Hétfő:
10-16
Kedd:
10-8
Szerda:
10-18
Csütörtök:
10-18
Péntek:
10-20
Szombat:
Vasárnap:
10-18

Éttermünkbe ellátogató kedves vendégeink kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát.

Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak vendégeink. Késő őszi és téli programjaink között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik hétköznapjaikat.
Üzleti ebédek, vacsorák, családi rendezvények, fogadások, esküvők és állófogadások akár külső helyszínen történő lebonyolítását is vállaljuk.

Előzetes megbeszélés szerint kihelyezett és éttermünkben tartandó rendezvények esetében is kívánság szerint elkészítjük étlapunkon nem szereplő; vendégeink igényelt kedvenc fogását is. A színes és változatos ízvilágú étlapunk mellett széles a választékunk a hidegkonyhai termékek körében is. Nagyobb rendezvényeknél, de akár kisebb családi összejöveteleknél a különböző előételek, hidegtálak, saláták, sajttálak, hústálak és reform tálak elkészítését is szívesen vállaljuk.

forrás: elmariachi.hu, facebook.com/Mariachietterem

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum