Mikor?

Mit?

Hol?

Édeske Alíz Cukrász Műhelye – Nagymaros

Gasztro

Nagymaros
Nyitvatartás
Hétfő:
8-18
Kedd:
8-18
Szerda:
8-18
Csütörtök:
8-18
Péntek:
8-18
Szombat:
8-18
Vasárnap:
8-18


Nagymaros
Nyitvatartás
Hétfő:
8-18
Kedd:
8-18
Szerda:
8-18
Csütörtök:
8-18
Péntek:
8-18
Szombat:
Vasárnap:
8-18

Rohanó világunkba egy kis nosztalgikus pihenés.

Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy termékeinket tradicionális receptek alapján, minőségi alapanyagok felhasználásával készítsük el vendégeink számára. Az egyik legfontosabb szempontunk, hogy vevőink a boltból elégedett mosollyal az arcukon távozzanak. Ez számunkra a legnagyobb elismerés.

Üzletünk 140 m2-en várja az ide látogatókat, otthonos berendezéssel, kellemes légkörrel és tágas kerthelyiséggel. Belső bútoraink a régi idők cukrászdáját idézik, melynek létrejöttében óriási segítséget jelentett az Angyal Cukrászda, ami 1900-ban nyílt meg Nagymaros Főterén. Sok korhű berendezési tárgyat és a cukrászatban használatos eszközt köszönhetünk nekik.

Kínálatunkban megtalálhatóak olyan hagyományőrző receptek alapján készült sütemények, mint a Dobostorta, Rigójancsi és a Rákóczi túrós stb. Továbbá figuratorták elkészítését is vállaljuk, melyek esetében fontosnak tartjuk a megrendelő ötletének minél precízebb megvalósítását.

Nagy választékot kínálunk saját készítésű fagylaltjainkból, egyidejűleg 24 féle ízzel tudunk kedveskedni a hideg édességet kedvelőknek. A kínálat persze sűrűn változik, összesen 90 féle – korabeli elnevezéssel – nyalatot jegyzünk.

Kínálatunkban szerepel még bon-bon, kézzel készített csokoládé különlegességek, fagylaltkehely, jégkása,saját márkás kávé, házi készítésű bodzaszörp, alkoholos ital stb.

forrás:facebook.com/Édeske-Alíz-Cukrász-Műhelye-

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum