Mikor?

Mit?

Hol?

Corner Szerb Étterem – Szentendre

Gasztro

Szentendre
Nyitvatartás
Hétfő:
10-22
Kedd:
10-22
Szerda:
10-22
Csütörtök:
10-22
Péntek:
10-23
Szombat:
9-22
Vasárnap:
9-22


Szentendre
Nyitvatartás
Hétfő:
10-22
Kedd:
10-22
Szerda:
10-22
Csütörtök:
10-22
Péntek:
10-23
Szombat:
Vasárnap:
9-22

A Corner Szerb Étterem egy 20 éve működő kis vendéglő a gyönyörűen megújult szentendrei Duna-parton.

Vendégeink a magyar fogásokon kívül, tradicionális szerb specialitásokat kóstolhatnak meg nálunk. Teraszunkon megpihenve ízletes ételeink és saját főzésű pálinkánk mellett, Szentendre egyediségét, a vízparti hangulatot is élvezhetik.

Éttermünk aktív résztvevője Szentendre kulturális életének. Számtalan rendezvény élvezhető asztalainknál üldögélve, például a szentendrei szerb búcsú, melynek rendezésében évek óta részt veszünk.

A szerb hagyományok hangulatát idézzük fellépő zenészeink segítségével is. Vendéglőnk falát bankjegyek díszítik, melyeket vendégeink tűztek fel emlékül, kis személyes üzenettel megjelölve. Jöjjön el hozzánk Ön is és bővítse gyűjteményünket, ha jól érzi magát nálunk!

Rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, ezért ha hangulatos helyszínt keres születésnaphoz, esküvőhöz, osztálytalálkozóhoz, vállalati vacsorához, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

A megközelítés autón és tömegközlekedésen kívül hajóval is lehetséges, ugyanis éttermünk pont Szentendre belvárosi hajóállomásával szemben található.

forrás:facebook.com/corner.szerb.etterem

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum