Mikor?

Mit?

Hol?

Barna Party Lovarda

Lovas

Verőce
Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
9:00-19:00
Csütörtök:
9:00-19:00
Péntek:
9:00-19:00
Szombat:
9:00-19:00
Vasárnap:
9:00-19:00


Verőce
Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
9:00-19:00
Csütörtök:
9:00-19:00
Péntek:
9:00-19:00
Szombat:
Vasárnap:
9:00-19:00

A Barna Party Lovarda a Dunakanyar szívében található, a Vác és Verőce között kanyargó 12-es főút 2 és 3 kilométerkő között és a mellette futó kerékpár út közvetlen szomszédságában.
A családi hangulatú lovarda bejáratánál ne tévessze meg a lovagolni vágyókat a zárt kapu látványa, mely csak a lovak, kutyák és cicák védelmét szolgálja, vendégeink előtt mindig nyitva áll.

A tökéletes adottságokkal rendelkező lovardában nem csak a lovaglóbérlettel rendelkező lovasainknak van lehetősége az edzéseken való részvételre, azokhoz a lovasokhoz is szólunk, akik csak kíváncsiságból, vagy hirtelen felindulásból szívesen kipróbálnák a lovaglás örömét.
A Barna Party Lovardában nem kell napokat várni a lovasleckékre, vendégeinknek csak annyi türelemmel kell lenniük, míg kiszemelt lovuk hátára nyereg kerül és máris megkezdődhet az oktatás.

A száron való vezetéstől, a futószáras oktatáson és az osztálylovagláson át, egészen a díjlovas- és díjugrató edzésre is lehetőség van.
Lovaink alkalmassági vizsgával rendelkeznek, mely során nem csak küllemileg, egészségileg, hanem idegrendszeri és viselkedési szokásaik terén is, szakemberek által megbízhatónak és alkalmasnak minősültek.

Ezek tudatában bátran kijelenthetjük, hogy lovardánk alkalmas akár 3-4 éves gyermekek biztonságos lovagoltatására is, mely idő alatt a szülők nyugodtan ránk bízhatják gyermekeiket. Szakképzett oktatóink lovasoktatás és edzéstartás terén is gyakorlattal rendelkeznek, valamint megbízhatóak.
Nálunk nincs korhatár, mindenkinek megtaláljuk a megfelelő lovat és a megfelelő, személyre szabott feladatot, amiben garantáltan jól fogja érezni magát és egy boldog óra emlékével megy haza.

Cím: 2621 Verőce, 12. számú főút és a kerékpár út mellett Vác irányában.

Telefon: +36 70 433 4703

E-mail: barnapartyvendeglo@invitel.hu

forrás:Barna Party Lovarda weboldal

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum