Mikor?

Mit?

Hol?

Aranytölgy Vendéglő Panzió & Kemping – Kemence

szállás

Kemence
Nyitvatartás

Minden nap nyitva


Kemence
Bármikor látogatható
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

Panziónk 2008-ban kezdte meg működését. Eleinte kevesebb szobával tudtuk fogadni vendégeinket, és a kemping rész is kisebb területen helyezkedett el, azonban mára már több mint 70 férőhellyel rendelkezünk, így nagy csoportok fogadására is fel vagyunk készülve.

Helyi adottságoknak köszönhetően a Kemence patak mellett, a hegyek lábánál a kikapcsolódni vágyók számára ideális helyszínt tudunk biztosítani.

2019 nagy fordulópontot jelentett számunkra. Lehetőségeinknek köszönhetően új szárnnyal tudtuk bővíteni már meglévő panziónkat és kempingünket. Modern technológiával készült faházakat illetve felszereléseket tudtunk beszerezni, melyek maximálisan kielégítik minden vendégünk szükségleteit. 

Éttermünk változatos ételeit ételérzékenységgel rendelkező vendégeink is bátran fogyaszthatják. Csoportos étkezés esetén az előre megbeszéltek alapján akár az Önök kívánságát is teljesíteni tudjuk igényeik szerint!

Az étkezést nem csupán a szálló vendégei élvezhetik, térjen be útja során hozzánk, hogy elvarázsolhassuk tálaink egyikével!

forrás:www.aranytölgy.hu, facebook.com/Aranytölgyszálló

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum