Mikor?

Mit?

Hol?

Al-Ma-Lak Vendégház Nagymaros

szállás

Nagymaros
Nyitvatartás
Hétfő:
10-18
Kedd:
10-18
Szerda:
10-18
Csütörtök:
10-18
Péntek:
10-18
Szombat:
10-18
Vasárnap:
10-18


Nagymaros
Nyitvatartás
Hétfő:
10-18
Kedd:
10-18
Szerda:
10-18
Csütörtök:
10-18
Péntek:
10-18
Szombat:
Vasárnap:
10-18

Nagymaros méltán a Dunakanyar egyik legszebb települése. Pazar kilátás nyílik a visegrádi várra, a Salamon-toronyra és az egykori királyi palota egyes részei is kibukkannak. A Duna-part és a felettünk magasodó Börzsöny télen-nyáron kedvelt célpontja a kikapcsolódni vágyóknak. 

A szabadidő és a minőségi pihenés az egyik legfontosabb dolog. Az AL-MA-LAK ezt tudja nyújtani családoknak, barátoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Amit a képen lát az a valóság, nem akar többnek látszani, mint ami. Egy kedves kis régi nagymarosi tornácos ház szívvel és lélekkel. A frissen felújított két szobával és két fürdőszobával, tágas nappali-étkezővel, jól felszerelt konyhával rendelkező ház 8+2 személynek nyújtja a feltöltődés élményét.

Az öreg körtefa árnyékában lévő kút mellett ki-ki saját pecsenyéjét is megsütheti, és akár a házban, a tornácon vagy éppen a kényelmes kerti asztalnál jó étvággyal elfogyaszthatja. Mivel a vendégház önellátó, ezért szívesen ajánljuk a város kedvelt reggelizőit és éttermeit.

A ház kiinduló- és végpontja lehet a környéken fellelhető számos látnivalónak, túraútvonalnak. Az ország egyik legszebb kerékpárútja mindössze 200 m–re található a Duna-parton, ami az utca végén lévő kedvelt játszótér mellett halad el. Ha már ott vagyunk, akkor a település központja a hajóállomást érintve 10 perces sétával érhető el.

A ház vonattal, autóval is könnyen megközelíthető, és két autó számára zárt udvarban parkolási lehetőséget kínál.

Télen-nyáron várjuk vendégeinket.

forrás:www.almalak.hu

További látnivalók

Dunakanyar Falatozó – Nagymaros
Gasztro
MEGNÉZEM!
Zsengélő Café – Verőce
Gasztro
MEGNÉZEM!
KóborMacska Fogadó – Verőce
szállás
MEGNÉZEM!
MUTASD AZ
ÖSSZES LÁTNIVALÓT!
Impresszum